Tehnički kutak > Tehnička pitanja

tehnicko pitanje SF2 ac i LC ?

<< < (2/5) > >>

dario007:
problem je u portovima lošeg kineskog cilindra, od tud i manja snaga te krajnja brzina.

Kum mi ima Vivacitya i ide 75-80, ali je baš poletan i jak, u najvwći brijeg ide sa dvojicom od 85kg bez brige.

jady28de:
58 diza je radi auspuha,serijala bila 52...
a portove sam prije montaze mjerio...identicne su po dimenzijama kao orginal,samo kaj je alu cilindar.

motor je zivahan na gasu,i sa polini oprugama hvata na 5500 okretaja i vuce bez problema.
mislim da bum morao ipak na AC getribu vratit jer ocito nema snage da ga sa LC getribom do kraja razvuce.

JogFromYamaha:
Portmapa cilindra nevalja i kaj got radio neces zaobici da ga mjenjas ako  hoces performanse.
Niti jedan azijatski "zamjenski" cilindar nema originalnu portmapu niti nejde ni priblizno ko originalni cilindar ili brand alternative od polinija malossija i slicnih.

jady28de:
za malossi ili slicne mi se ne daje bas hrpa love.....bolje mi trazit oe cilindar i honati?

JogFromYamaha:
Ako nades klip i karike kvalitetne za prvu specijalu i onda pohonas cilindar (ako je gusnati) onda se isplati.
Ako imas ALU cilindar onda nema nista od honanja jer je nikasil presvlaka dost skupa i tehnicki je cilindar neisplativ.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju