Tehnički kutak > Tehnička pitanja
tehnicko pitanje SF2 ac i LC ?
jady28de:
molim ak ima koja dobra dusa da mi objasni gdje je kod oba skutera razlika u konjazima....
znam da je ac kraca getriba i manja krajna brzina naspram LC.al gdje izvuce LC tu vecu snagu?
radilice,cilindri po busenju i frga je ista....kak onda?
sa svojim AC,nikasil cilindrom,laser auspuh i laksim rolicama dojdem trenutno sa C getribom "samo" do 60 na ravnom... ???
ok,imam kilazu skoro ko sam skuter ;D
FeZox-team:
a koji su ti federici, centralna, remen
I koji je to kit na njemu kinez ili MHR replica aluminijski da ima upresan nikasil
JogFromYamaha:
Imas rastelan skuter, serijski AC sf2 mora na ravnom 70-75 potegnuti sa svim serijskim djelovima, tvoj prenos je rastelan i vozis vjerojatno na prelaganim rolicama ili potrosenom prenosu.
jady28de:
idemo iz pocetka....
sa serijala cilindrom,laser auspuh,58 diza i 6g rolicama solidnih 70-80 sa kratkom AC getribom i serijala centralnom.ona je zujala pa je isla van.
sad je kinez nikasil cilindar,laser,58 diza, 6,5g rolice i zelene polini opruge i dojde na 60 po vuri sa LC getribom.
jedina razlika u cilindru je kaj imam sad veci razmak glava i klip na gornjoj mrtvoj tocki.ona je sad 2,3m
na glavi nemam kaj brusit jer je skoro pa ravna.remen je dayco.centrala opet serijala
challenbeen:
Ja ne znam kakvi su ti to cilindri da je na dizni 58.. to je po meni suviše malo goriva
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju