Općenito > Generalno o skuterima

Koji novi skuter od 125 ccm kupiti?

<< < (2/4) > >>

JogFromYamaha:
onda navali na yamahu

Bakonja fra Brne:
Trenutno imaju samo stari model koji je 100 eura jeftiniji od novog. Ako ne iskrsne nešto pametno uzet ću novi model kada dodje u salone.

civro:

--- Citat: Bakonja fra Brne - 15 Siječanj, 2025, 15:42:01 ---Probne vožnje kod nas nema nigdje. Problem je što nemaju ni skutere. Bili smo u Moto  Mondu  i htjeli kupiti tri skutera, ali nisu nam ponudili nikakav popust pa smo odustali. I dobro da jesmo jer mi se Beverly uopće ne sviđa po pitanju prostora za noge.
Sam salon je toliko zatrpan skuterima da se nismo mogli ni pošteno protegnuti. Nije ni Medley na mene ostavio neki utisak. Kako sad stvari stoje odlučiti ću se za novu Yamahu kad dođe jer je N Max jedini od skutera kojeg smo uspjeli  naći u dućanu

--- Kraj citata ---

Ja u Ri npr nemam testni model n maxa..dok je npr bio rayZr...testni xmax,tracer i mt09 amt...al vec ako se pucas na nmaxa..iskreno bolje xmax..ide dobro,ne trosi nista,nema nekih skrivenih mana,opoziva itd...

challenbeen:
Xmax 300 2020g dok sam ga ja vozio u 8 mj, dok ga se nisam riješio, imao je 2 opoziva  :icon_biggrin:

civro:

--- Citat: challenbeen - 19 Veljača, 2025, 10:33:21 ---Xmax 300 2020g dok sam ga ja vozio u 8 mj, dok ga se nisam riješio, imao je 2 opoziv :a  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

2020 da..ovi novi ne..

Kao sta novi 09 ima opoziv na kvacilo :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju