Općenito > Generalno o skuterima
Koji novi skuter od 125 ccm kupiti?
Bakonja fra Brne:
Suzio sam izbor na novu Yamahu Nmax 125 s jačim paketom opreme za 2025. god. Ili Sym ADX 125 ccm koji je nešto skuplji tako da ću birati između ta dva.
dario007:
Kao da biraš između VW i Dacie, svakako izaberi Yamahu...
Bakonja fra Brne:
Na mene je Sym ostavio bolji dojam. Ako ne ništa drugo ekran na kojem se ispisuje brzina ne izgleda kao kalkulator iz 80-ih godina.
Završna obrada mi se čini gotovo identična, a rezervoar od 15 l veliki plus. Performanse na papiru iste. Ne vidim baš puno pluseva za Yamahu osim nekog uvriježenih mišljenja koje se temelji na narodnim pričama.
Sjedio na oba u ne vidim gotovo nikakvu razliku.
Probne vožnje nema kod niti jednog.
A ako sam i ovdje u nedoumici mogu reći da bih 130% radije uzeo SYM ADX 300 kojeg sam zatekao u salonu nego li Beverly 300. Cijena je ista, a Beverly sa svojim plastikama ne može konkurirati. A o nekoj superiornosti u ciklistici ne mogu reći, ali meni to nije bitno jer se 99% vozim okomito u gradu, a ne jurim magistralnim pravcima.
challenbeen:
Dario što priča je donekle u pravu ako ga mislis dogodine prodati, jer ćeš N-Maxa i prodat za kolčko tolko dobru lovu, i to je jedina prednost samog N-Maxa. Sve ostalo je na strani SYM; i nemoj se uopće ustručavati uzet ga. Radije bi SYM iz Taiwana nego Yamahu izu Francuske.
Bakonja fra Brne:
Za sad ne znam koliko duo ću ga držati, ali barem sedam, osam godina. Ko živ ko mrtav dotada.
Da sam slušao druge nikad ne bih kupio ni Lanciu, ni Alfa Romeo ni Daihatsu.
Nikako mi nije prioritet pri kupovini očuvanje vrijednosti.
Činjenica da bi u Yamahi gledao u crno bijeli ekran idućih godina sve do prodaje da bih dobio par stotina eura više ne vrijedi te novce.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju