Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Malossi centrala  (Posjeta: 1169 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Gilera Runner PureJet

• Tržnica : (0)
  • forumski pješak
  • *
  • Years
  • Moj Skuter: Gilera Runner PureJe
Malossi centrala
« : 20 Prosinac, 2024, 21:53:34 »
da neko od ekipe nije imao susreta sa ovim za putejeta imam blokadu na runneru razmišljam je ECUom riješiti ali ne znam da li je Malossi proizvodio ovo i za Purejetove jer samo za Diteche nalazim

Offline JogFromYamaha

• moderator
  • Tržnica : (+10)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • how you ride not what you ride
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Varazdin
  • Moj Skuter: XEvo 400
  • Moja Kaciga: schuberth sr1
  • MojSpuh: original inox
Odg: Malossi centrala
« Odgovori #1 : 26 Prosinac, 2024, 09:24:14 »
Tvornicki ECU je tvornicki blokiran, to se da rjesiti programiranjem ECUa i prebacivanje u "test mode". Ili stavljanjem otkljucane mape. Malossi ECU nije blokiran i ne sadrzi tvornicku mapu nego Malossi mapu koja nema nikakvih limitera.

• forumski pješak
  • *
  • Years
« Odgovori #2 : 26 Prosinac, 2024, 19:58:16 »
Tvornicki ECU je tvornicki blokiran, to se da rjesiti programiranjem ECUa i prebacivanje u "test mode". Ili stavljanjem otkljucane mape. Malossi ECU nije blokiran i ne sadrzi tvornicku mapu nego Malossi mapu koja nema nikakvih limitera.
znam ali nema mi to ko riješit a ne želim davat svima uz to razmišljam ovo kupiti ali ne znam je li za purejeta zato i postavih ovo pitanje p.s. ako  neko zna ima li u Dubrovniku ko da riješi ovo nek javi

Offline JogFromYamaha

• moderator
  • Tržnica : (+10)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • how you ride not what you ride
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Varazdin
  • Moj Skuter: XEvo 400
  • Moja Kaciga: schuberth sr1
  • MojSpuh: original inox
« Odgovori #3 : 28 Prosinac, 2024, 17:45:32 »
Ja ti ga mogu otkljucati ali moras doci do Varazdina, u Dubrovniku samo Piaggio servis vjerojatno ima servisni kompjuter.

• forumski pješak
  • *
  • Years
« Odgovori #4 : 30 Prosinac, 2024, 17:22:01 »
Ja ti ga mogu otkljucati ali moras doci do Varazdina, u Dubrovniku samo Piaggio servis vjerojatno ima servisni kompjuter.
problem je što sam iz BiH, sa juga, a Varaždin je skoro kod Slovenije ;D ako bih mogao poštom poslati ili nešto slično valjalo bi.. uz to nema u Dubrovniku mogućnost ta?