Tehnički kutak > Tuning skutera
PureJet kitovanja i iskustva
Zigas:
Da ne gubim vrijeme. Sve sam več objasijo u mojoj temi. Sa kitom osim snage ne dobiješ nista i gubiš 3km/h u krajnoj, jer se teže razvrti. Možeš ko i ja ali je sve experiment i kombinacije komponenta koje nisu napravljene da idu jedna sa drugom ali se da za mnogo sata experimentranja €€€€€ ako ti je to hobi i uživaš u tome.
Tu sam objasnio moj idealan set up za 50ccm, da ide jako dobro.
https://forum.mojskuter.com/index.php/topic,108774.msg1356523.html#msg1356523
Gilera Runner PureJet:
--- Citat: Zigas - 09 Prosinac, 2024, 21:25:32 ---Da ne gubim vrijeme. Sve sam več objasijo u mojoj temi. Sa kitom osim snage ne dobiješ nista i gubiš 3km/h u krajnoj, jer se teže razvrti. Možeš ko i ja ali je sve experiment i kombinacije komponenta koje nisu napravljene da idu jedna sa drugom ali se da za mnogo sata experimentranja €€€€€ ako ti je to hobi i uživaš u tome.
Tu sam objasnio moj idealan set up za 50ccm, da ide jako dobro.
https://forum.mojskuter.com/index.php/topic,108774.msg1356523.html#msg1356523
--- Kraj citata ---
sastavio sam prenos ide fino samo je blokada na ecu ostala razmišljao sam nju riješiti i kitovat ga a pitanje je postavljeno jer se mimolaze odgovori oko kitovanja purejeta:)
Gilera Runner PureJet:
--- Citat: jurkec - 30 Studeni, 2024, 11:58:39 ---
--- Citat: Gilera Runner PureJet - 25 Studeni, 2024, 22:57:03 ---Na forumu sam pročitao da ide posebni Malossi Kit za Purejeta. Zanima me da li motor ide bolje sa svim setom, te kakva su iskustva pošto nema radilice za njega, da li pucaju radilice, igličasti i drugo?
--- Kraj citata ---
Netreba ti onaj komplet od Malossia sa ecu, ima tu i drugih opcija koje se mogu složiti i da se tu sve pronac na forumu. Da, ide bolje ali moraš i u prijenos uložiti malo da bi izvukao maximum, a to da nema radilice za purejet nemrem vjerovat odakle si iščupal. Radilica ti nebude pukla prije bude stradal dosjed ležaja u bloku, sami ležaj ili prozuji igličasti na klipnjači, i sve ovisi kak i koliko održavanu puru voziš jbg neko nema problema sa original radilicom a neko ju je mjenjal
--- Kraj citata ---
sve sam riješio sem ecua koji ima blokadu ide ludilo i volio bih i blokadu rinešit da izvučem maksimum kitovanje je rizik samo po sebi ali bio je set na popustu za nekih 140 eura pa sam zato htio uzet
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju