Tehnički kutak > Styling skutera

SP 180 IL NEKA 125-ETA TRKACICA 2T????

<< < (2/17) > >>

X-Thug:
trkacica 2t to ti trosi masu,leti a i cesto moras servisirati,ako ti je samo za po gradu skuter  :icon_thumright:

al sacekaj nekog iskusnijeg npr lava on vozi i jedno i drugo

skuterFan:
pa ovo sa caps lockom to ti je opca kultura na kompjuteru..kad pises velikim slovim to se cita kao da se deres... ;)

2TDottore:
neznam u kakvom okruzenju zivis ali ak si u jako naseljenom mjestu onda definitivno sp180 a ak si malo van naseljenog mjesta i imas blizu otvorenu cestu za vozit se onda definitivno 2T 125.Ja recimo zivim skoro u centru grada i prije dvije godine sam kupio cagivu mito misleci da cu se s njom vozit a na kraju mi ona stoji u garazi i sad ju prodajem jer se vozim samo na skuteru.Ak ces uzimat 2T 125 moja preporuka je bas cagiva mito i to od 1990-1998 ne zato sto ju ja imam nego zato sto je sigurno najbolja i najkvalitetnija 2T jurilica a jedina mana joj je sta je dosta tesko kupit nove dijelove osim masine za koju ima djelova na dosta mjesta. 

veka84sb:

--- Citat: 2TDottore - 05 Studeni, 2008, 11:05:35 ---neznam u kakvom okruzenju zivis ali ak si u jako naseljenom mjestu onda definitivno sp180 a ak si van naseljenog mjesta i imas otvorenu cestu za vozit se onda definitivno 2T 125.Ja recimo zivim skoro u centru grada i prije dvije godine sam kupio cagivu mito misleci da cu se s njom vozit a na kraju mi ona stoji u garazi i sad ju prodajem jer se vozim samo na skuteru.Ak ces uzimat 2T 125 moja preporuka je bas cagiva mito i to od 1990-1998 ne zato sto ju ja imam nego zato sto je sigurno najbolja i najkvalitetnija 2T jurilica a jedina mana joj je sta je dosta tesko kupit nove dijelove osim masine za koju ima djelova na dosta mjesta. 

--- Kraj citata ---
Evo ja nemam mito ali isto mogu sve pozitovno reci o njemu. Iako nece pogrijesiti ni sa RS 125.
E sada kupovina 125ccm ti je macak u vreci ako kupujes polovnog a ako kupujes novog onda se drzi servisa redovito.
Isto tako takve strojeve treba cesce poterati u okretaje jer ih mlitava voznja ubija!

Razlika izmedju SP_a i 125 ica ti je jako velika pa mislim da se sam moras pronaci sta ti vise lezi.

2TDottore:
ma bjezi of rs125.Nije ona losa ali nije ni upola ko mito bas po svemu.I naravno da se takvi motori voze cijelo vrijeme od otvaranja ventila pa do granice crvenog podrucja jel inace nejdu s mjesta i zato ti to nije za grad jer ga jednostavno zastopas.

Ko kaze da se nemoze nac dobar polovni 2T.Evo ja prodajem svoju mito 1991.Cijena je malo veca ali je u nju ulozeno 5000kn raznih dijelova sad prije prodaje bas zato sto nevolim muljat ljudima da je sve novo a nije kak ljudi inace prodaju motor pred generalku.Takav sam jebiga ali ljudi to ne vjeruju nego samo seru pa zasto je tako velika cijena a 1991 godina. :angry9:
Ali nema veze meni se ne zuri i neko ce naletit ko stvarno voli i cijeni taj motor. ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju