Tehnički kutak > Styling skutera

SP 180 IL NEKA 125-ETA TRKACICA 2T????

<< < (3/17) > >>

veka84sb:
Znam gledao sam tvoj oglas ,motor je stvarno jako lijep ,a sto ga ne vozis?

Ja imam Gilera Mxr 125 u garazi i cekam klip 64mm inace ulozio sam do sada preko 6000 kn u njega jer sam ga kupio u jako losem stanju ,mjenjano na masini sve sto se moze promjeniti!

2TDottore:

--- Citat: veka84sb - 05 Studeni, 2008, 11:26:53 ---Znam gledao sam tvoj oglas ,motor je stvarno jako lijep ,a sto ga ne vozis?

Ja imam Gilera Mxr 125 u garazi i cekam klip 64mm inace ulozio sam do sada preko 6000 kn u njega jer sam ga kupio u jako losem stanju ,mjenjano na masini sve sto se moze promjeniti!

--- Kraj citata ---

ma motor je odlican ali jednostavno nije za grad i zao mi ga je vozit po gradu a 90% se vozim po gradu.to sta odem 2 ili 3 puta godisnje na grobnik ili negdje to je malo a steta da motor stoji u garazi.Napravio sam u dvije godine manje od 3000km i odlucio teska srca da ga ipak prodam.Ak imas nekog frenda ko oce takav motor nek mi se javi pa cemo spustit cijenu nije bed. :icon_thumright:

Rekao mi je efz da si slazes tu gileru pa sam mu reko da cemo svratit i do tebe da vidimo stroj a i da se malo provozamo.  :toothy9:

180fxr:
Ak oces sp-a uzmi mog!! :toothy9: :laughing3:

GSXR KLIS:
a stvarno neznan sta da kazem u dilemi san  velikoj sp mi je malo problem jel roditelji misle 180 ccm ka to je nesto strasno al uspit cu ih smuljat dok za 125 mi svi govore da se kvare non stop i da se nemoze nac dobra a sad sta je moj stil ni sam neznan volim brzinu i zato me bas stra 125 da mi se nebi cesto kvarila kad je zavidam u crveno nasao sam jednog sp pa cu van ga stavit ode da ga procjenite

GSXR KLIS:

--- Citat: 180fxr - 05 Studeni, 2008, 12:56:14 ---Ak oces sp-a uzmi mog!! :toothy9: :laughing3:

--- Kraj citata ---

daj opisi mi malo svog i posalji sliku il stavi ode please

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju