Tehnički kutak > Styling skutera

SP 180 IL NEKA 125-ETA TRKACICA 2T????

<< < (6/17) > >>

GSXR KLIS:
a ja nezivim u gradu nit se smjem vozit zivim u naselju gjde imam stisnit motor i sada ste me doveli u veliku dvojbu stvarno neznan s ta bi uzea a mos li mi dat savjet naprimjer sobziron  da je meni taj motor do 18 mozda ga i do tada promjenim a da tek iman 15 ipo

2TDottore:
onda moj savjet cagiva mito definitivno.samo moras jako pazit jer to je opaki stroj i ide dosta zestoko. Ja recimo kad sjednem sa svog stalkera na svog mita a stalker mi ide jako dobro s obzirom da imam samo najjobicniji malossi sport iz kojeg je izvucen maximum imam osjecaj da kad vozis stalkera ko da vozis bicikl naspram mita. :icon_thumright:

GSXR KLIS:
ako se nevaram ti prodajes svog mita dsaj opisi mi ga malo kakve su osobine i slicno kllko ide

2TDottore:

--- Citat: GSXR KLIS - 05 Studeni, 2008, 17:59:27 ---ako se nevaram ti prodajes svog mita dsaj opisi mi ga malo kakve su osobine i slicno kllko ide

--- Kraj citata ---

da prodajem.pogledaj si ga malo u oglasniku ak ga nisi vidio tu na forumu pa mi se javi na pm ak te zanima pa cemo se dogovorit.

Kaj se tice mita on je definitivno najbolja 125-ica jer ima najbolju ramu najbolje ovjese i kocnice od svih ostalih u toj klasi a o dizajnu necu nis govorit jer se o ukusima ne raspravlja.Moj mito ti ide izmedju 160 i 170 mjereno GPS-om ovisno koji lancanik stavis.

GSXR KLIS:
na koji si oglsnik stavi i gjde na forumu please reci :happy8:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju