Tehnički kutak > Styling skutera

SP 180 IL NEKA 125-ETA TRKACICA 2T????

<< < (5/17) > >>

GSXR KLIS:

--- Citat: 180fxr - 05 Studeni, 2008, 15:37:26 ---neeeee... dodaj jos 2,3 i dam ti ja svoju.....    Gle na toj runnerici su: stare vilice,zadnja bubanj kocnica....
ak oces nove vilice trebas bar jos 100-150e, i za zadnji kocioni sistem jos bar 50-100e....   Ma mislim kako god oces, al ja ti kazem: kupi tu runnericu i za par mjeseci ces jaukat po forumu da ti je pukla radilica.....   Ti radi sta oces ali.....   cim to ima dosta malossi dijelova a ne pise da je generalka radena znaci da je u banani!!!!

--- Kraj citata ---

pa znan zato sam vas i zelio pitat ova ranerica mi se cini kemija teska a daj opisi mi malo svoju koja godina i slicno

180fxr:
2000. godina, sve novo u masini ali bas sve!!!  Plavi federi kvacila,13.2 g. rolice, zadnji amortizer s namjestanjem tvrdoce.....    Nove gume....    neznam ni ja sta vise ima... karbonske blatobrane...

2TDottore:
nije uopce istina da 2T jurilice se kvare.To su lazi i gluposti.Ima par pravila kojih se treba pridrzavat i moze masina trajat jako dugo.A i to da puno pije nije isto istina.moja cagiva trosi kad se najvise ganjam 5,5 litara na otvorenoj a po gradu najvise 7.

Ako mislis da ak kupis sp180 da si se rjesio brzih kvarova tu se grdno varas.I njega ak ne odrzavas redovito i ne pazis zna lagano zacvikat a i velika je vjerojatnost ak kupis nekog koji je napravio dosta kilometara da ti ubrzo pukne radilica kao kod @180fxr a to kod njih se zna cesto desavat od vibracija big bore masine.

GSXR KLIS:
a vaoko reci mi  sta mi se vise ispalti odrzavat i sta  je jeftinije ???

2TDottore:

--- Citat: GSXR KLIS - 05 Studeni, 2008, 17:39:46 ---a vaoko reci mi  sta mi se vise ispalti odrzavat i sta  je jeftinije ???

--- Kraj citata ---

to je tak tesko pitanje za popizdit.Po prirodi ni jedan 2T nije jeftin.Samo ti kazem da ovisi sta vise volis i ovisi kak se vozis.Ak ga pazis i jedan i drugi zahtjevaju samo redovite zamjene karika i pa onda nakon nekog vremena i klipa sto nije neka preskupa investicija.Ja posto sam u gradu sam radje za sp180 a da nisam u gradu definitvo bi uzeo 125 i to samo cagivu mito. :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju