Tehnički kutak > Tuning skutera

Gus kit za piaggio-info

<< < (3/6) > >>

charnel:

--- Citat: aeroxtuning - 06 Studeni, 2008, 00:03:38 ---da,jesam.a vozio sam runnera da polini kitom i zx-om fino ubrzava ali nema krajnju kao trophy......sve je bilo super postelano :)

--- Kraj citata ---
aj dobro..

aeroxtuning:

--- Citat: charnel - 06 Studeni, 2008, 00:06:15 ---
--- Citat: aeroxtuning - 06 Studeni, 2008, 00:03:38 ---da,jesam.a vozio sam runnera da polini kitom i zx-om fino ubrzava ali nema krajnju kao trophy......sve je bilo super postelano :)

--- Kraj citata ---
aj dobro..

--- Kraj citata ---
????ti imas malossi sport pa da cujemo malo kako je i sto?

charnel:

--- Citat: aeroxtuning - 06 Studeni, 2008, 00:08:35 ---
--- Citat: charnel - 06 Studeni, 2008, 00:06:15 ---

--- Kraj citata ---
aj dobro..

--- Kraj citata ---
????ti imas malossi sport pa da cujemo malo kako je i sto?

--- Kraj citata ---
aj da imam sad neka mjerenja sa istim gps uredajem i da mozemo usporedjivat ta 3 kita, ubrzanje i krajnju na istoj masini, al vako sve to bezveze. Svak svoje hvali i tako... A mislim sve je to dosta slicna snaga i okretaji, tako da  :dontknow:
Ja sam sa malossi sportom zadovoljan.

aeroxtuning:
svak hvali svog konja,ali u ovom slucaju nije tako.... ne kazem to samo ja,nego i oni koji su imali i probali... :)

dhorvat:

--- Citat: aeroxtuning - 05 Studeni, 2008, 23:39:19 ---tpolini i malossi imaju bolje ubrzanje od trophyija,a trophy ima vecu krajnju i duze traje :)

--- Kraj citata ---

Nadam se da misliš na piaggio guseve, jer na Minarelliju baš i nije takva situacija  :icon_scratch:

Makar kažu da Trophy ima veliki moment na svim modelima pa bi po tome ova tvoja trebala bit istina, al u praksi to nekak drukčije izgleda   :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju