Tehnički kutak > Tuning skutera
Gus kit za piaggio-info
SlowRider:
Ima li netko iskustva sa sljedecim stvarima na piaggio lc masini?
Polini sport
Malossi sport
Trophy
Sve je to tu negdje, ali na minarelliju bi ipak malossija stavio na zadnje mjesto zbog nekih sitnica, sitnice odlucju.
nesho_SR:
ja ti imam trophy-a evo nekih 8 000km i sad mi je posla jedna karika, a to i nije tako strasno posto se skoro svo vrijeme bas dobro vrtio prvo sa Laserom X-pro a poslije sa S6 pro, a on je slabiji midrace spuh.. ja sam prezadovoljan, sad sam uzeo jos jedan polovan trophy presao cca 500km.. na preradi je kod haca trenutno, onda ce ici dosta bolje ja mislim, ali sam i ovako zadovoljan sa nepreradjenim i svima ga preporucujem.. :icon_thumright: :icon_thumright:
dino_sk:
--- Citat: SlowRider - 04 Studeni, 2008, 17:57:29 ---Ima li netko iskustva sa sljedecim stvarima na piaggio lc masini?
Polini sport
Malossi sport
Trophy
Sve je to tu negdje, ali na minarelliju bi ipak malossija stavio na zadnje mjesto.
--- Kraj citata ---
iMotica ima polini sport na runneru sa for race 2 spuhom i mogu rec da skut leti doslovno ,to ce ti i robert potvrdit
vozio sam i malossi sport sa replicom malossi i ide ok al za razliku od polinija puno slabije
za trophya neznam :dontknow:
SlowRider:
--- Citat: dino_sk - 04 Studeni, 2008, 18:02:00 ---
--- Citat: SlowRider - 04 Studeni, 2008, 17:57:29 ---Ima li netko iskustva sa sljedecim stvarima na piaggio lc masini?
Polini sport
Malossi sport
Trophy
Sve je to tu negdje, ali na minarelliju bi ipak malossija stavio na zadnje mjesto.
--- Kraj citata ---
iMotica ima polini sport na runneru sa for race 2 spuhom i mogu rec da skut leti doslovno ,to ce ti i robert potvrdit
vozio sam i malossi sport sa replicom malossi i ide ok al za razliku od polinija puno slabije
za trophya neznam :dontknow:
--- Kraj citata ---
A sto ako je to corsa?
nesho_SR:
ne vjerujem da je corsa, polini sport ide bolje i od malossi-a i od trophy-a mislim, znaci po brzini ti je trophy drugi, a sto se tice izdrzljivosti ja mislim prvi.. ali sve to zavisi od toga kako je nastelan i to.. :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju