Ne znam za Zontes 501, ali sam gledao 368g i jako dobro izgleda, + spominje se cijena na nekim trzistima 5000$, ali ne vjerujem da ce to kod nas biti..
Uglavnom, ono po cemu je Sym bolji je sto ima odvojen straznji ovjes od masine, svi kazu da je to puno bolje nego kad je masina dio ovjesa + ima taj multilink straznji ovjes kao motocikli... i stvarno dosta velik hod ovjesa, ovi na testu u Grckoj nisu uspjeli nabit do kraja da udari.. ima i vilicu sa 2 trokuta, abs za straznji kotac se moze gasiti, ima i offroad verziju asr-a kaj god to znacilo, ima odradjenu podnicu da se vozi u stojecem polozaju..
I jos jedna stvar kaj mnogi zaboravljaju cak i za najosnovniju offroad voznju je filter zraka, kod Syma je stavljen kod volana, tak da se nebude zaprasio isti cas, ono je katastrofa npr kak honda adv 350 ima + filter CVT-a kojima se dosta brzo zacepi od prasine i vidio sam vec po yt plava zvona, jer taj filter zacepis u tjedan dana ak si van ceste... Ja na piaggio quasaru predjem 500 metara makadama, i filter prijenosa je gotov, sranje je kaj uzima zrak tu dole, i kaj nije napravljeno kao na starom runneru da ima cijev koja uvlaci zrak skroz od napred...