Tehnički kutak > Garaža
Gilera GP 800
mic:
Svaka čast :icon_thumright:
SRAD:
--- Citat: Beverly200x - 27 Listopad, 2024, 11:14:06 ---
--- Citat: Poggiali - 25 Listopad, 2024, 06:44:51 ---najs :headbang:
sa cime si mazao lanac?
--- Kraj citata ---
Dobio sam u setu neki mali chain lube, isti vrag ko onaj motulov chain lube.
Iskreno ne znam sa cime mazati,neki tvrde da mazes sa 80w90 neki kazu da je chain lube bolji, neki upravo za njega kazu da ostecuje gumice pa sad ne znam.
--- Kraj citata ---
80w90 samo ako nemaš chain lube kao npr. Silkolene Chain Lube (duže traje i bolje maže od Silkolene Chain Gel), uvijek se maže iza vožnje kad je lanac topao da bolje upije mazivo.
Beverly200x:
Update:
Dugo sam razmisljao hocu li ulagati minimalno u ovaj skuter ili ga sredit da je tip top i ustvari doci ce na isto kad ce se prodavat...
Da vidimo kaj sve treba prvo sam ga oprao nakon par mjeseci :happy3:
Odlucio sam dati ofarbati 2 panela koja su katastrofalna(neko je pokusao nesto ofarbati) i kroz tjedan dva bi trebala biti gotova. Vec sam se pripremio na 400 eura kad ono covjek kaze 150, vidjet cemo kak ce ispast.
Krenem rastavljat plastiku i naravno zajeb jer je iz jednog komada haha
Moram priznat malo glup sistem odsarafljivanja retrovizora gdje se prvo mora maknut zaljepljena gumica a ispod nje saraf izgleda ovako ali okej
Posto je sve raskopano odlucio sam zamjenit kilometar sat koji je popucan, cak uzivo i ne izgleda toliko strasno koliko na slici ali svjedeno -120e
Podnice su dosle izvana za 5 dana jos sam imao srece da su na akciji, usput sam uzeo plastikicu ispod volana
To je vise manje to, ostale su neke sitnice poput farbanja nogare i par plastika tako da ce bit spreman za sezonu za koji tjedan u fulu :headbang:
Skoro zaboravih, jos treba doci db killer cisto da mogu bez ikakvog stresa svuda i da mi niko ne moze nista
Beverly200x:
Jos da nadodam skuter je stvarno prva liga, udoban, brz, lijep dizajn i hrabar koncept. Da se jos prodaje novi mislim da bi ga uzeo jer stalno prelamam u sebi da prodam ovog i uzmem neki "muzejski primjerak" ali stalno mi je u glavi hoce li bit djelova u budocnosti, sta ako rikne elektronika itd. itd.
Stvarno sam odusevljen skuterom/motorom
stipe:
639111 voltage regulator - ide na 300tke
639187 zavojnica (oboina) - ide na 500tke
584509 fall senzor - nexus 500
82697R starter - samo gp800
5848135 injektor - samo gp800
ima svacega, ali da, steta je skutera, i meni se jako svidja...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju