Tehnički kutak > Garaža
Honda X-ADV 750 2017g by Challenbeen
G.B.S.:
--- Citat: balki - 12 Prosinac, 2024, 19:33:58 ---Mene i dalje vrlo zanima što bi to moglo zaštopati crijevo kočnice.
--- Kraj citata ---
Ovo je kljucno pitanje. I mene zanima.
:dontknow:
challenbeen:
ljudi moji, čim sam i ja došao doma, prvo što sam napravio je uzeo kompresor i pokušao upuhavati u crijevo, stvarno je zaštopano. Kako, sa čime, ne znam, jer nitko nije otvarao posudu za ulje dok se to nije dogodilo. Pokušali smo analizirati dali je to možda zbog povišenog volana, ali izbili smo tu teoriju jer je crijevo dosta dugačko za to. Ne znam što da napravim osim da ga seciram... ima tko kakvu ideju?
challenbeen:
Još čekam ideje što ćemo sa crijevom.
Danas smo ga oprali, provozali i podmazali lanac.. Stavljen je na njuškalo oglas, tako da je sad i službeno opet u prodaji.
Ako ikoga zanima, 9.500e, cijena za forumaše je 9.000e sa svom full opremom pri tome da idu i maglenke koje nisu instalirane i Cobrra Nemo2 uz njega.
JogFromYamaha:
--- Citat: ---Mene i dalje vrlo zanima što bi to moglo zaštopati crijevo kočnice.
--- Kraj citata ---
Crijevo ti truli i stari jako cim kociona tekucina navuce vlage, i pocneju se interno listati i onda ti crijevo pocepi povrat ili pak ne cirkulira kroz njega kako treba.
Imao sam dosta prilika vidjeti na starim motorima dok skines odzracnik a iz celjusti tece tinta, i dok kapnes na papir vidis da je u tekucini sve puno sitnih gumenih djelova bas sta se crijevo raspadalo.
Al dobro bolje zamjeniti nego poginuti.
challenbeen:
To sve stoji ali na 2017g motociklu? khm khm...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju