Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Scarabeo 200 i.e - dario007

<< < (5/10) > >>

zvonkec92:
Interesantno da je na firtaku samo sa tokarenjem prenosa dobitak skoro 50%, seriala vs ovo sada je neusporedivo, ovo je sada sasvim drugi skuter

challenbeen:

--- Citat: zvonkec92 - 24 Kolovoz, 2024, 10:46:04 ---Interesantno da je na firtaku samo sa tokarenjem prenosa dobitak skoro 50%, seriala vs ovo sada je neusporedivo, ovo je sada sasvim drugi skuter

--- Kraj citata ---

Pošaljem ti ja od 250 na tokarenje ;D

zvonkec92:
Ispod 100€ ne ulazim u garazu 🤣

dario007:
Stigla prednja guma, naručuo sam preko Tokića pa su me dva tjedna vozali i na kraju sam odustao od borbe s njima. Nazvao Vulkal i Zvonkec mi je to odmah pobrao te sam preuzeo od njega...
Dosta povoljnije ispalo nego preko Kupigume.

dario007:
Namontirao i balansirao gumu

Odmah sam našao i zašto pinjon ne radi, sreća da je samo žica u prekidu jer je novi 120e, tako da sam pokrpao žice i izolirao na novo.

odmah kad sam već raskopao sve na pola sam odlučio reparirati vilicu jer je jedan štap pustio ulje i zamijeniti ležaje volana jer se osjetio zub točno na polovici, pa je pri sporoj voznji vukao volan u centar

Vilicu sam reparirao sa Zvonkecom. Po manualu ide 135ml ulja, a toliko smo i istočili iz ispravnog štapa. Sve smo oprali, počistili i nalili malko više ulja od manuala 150ml 15w ulja. Semerinzi su išli novi, a brisaće smo ostavili stare jer su kao novi.

Danas sam većinu toga sklopio, morat ću ipak još malko dotegnut ležaj volana jer se osjeti malko lufta na cimu kad se jače prikoći.
U planu je ispolirat vizir i far te malo pokrpat plastiku volana i zmigavce koji su oštečeni. Usput dam promijenio i prekidać žmigavaca jer nije radio kako treba.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju