Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Zatvaranje sezone 2008. -16.11.08, 12h kod KC-a
2TDottore:
pa ja se vozim svaki dan sve do jucer kad je motor stao.Izgleda da je i njemu hladno i ne zeli vise bit na hladnoci nego trazi jednu toplu garazu do proljeca.A mislim da ce tako i bit.Bar cu imat vremena ga rastavit u detalje i promijenit sve sta treba tak da sam opet konkurentan sljedece sezone :laughing7:
Bruno1990:
--- Citat: 2TDottore - 20 Studeni, 2008, 23:32:13 ---pa ja se vozim svaki dan sve do jucer kad je motor stao.Izgleda da je i njemu hladno i ne zeli vise bit na hladnoci nego trazi jednu toplu garazu do proljeca.A mislim da ce tako i bit.Bar cu imat vremena ga rastavit u detalje i promijenit sve sta treba tak da sam opet konkurentan sljedece sezone :laughing7:
--- Kraj citata ---
moj radi jos samo ovaj vikend..i krepava do prolječa se budi..ide na zimski san.. :toothy10: :toothy10:
dhorvat:
--- Citat: sp... - 20 Studeni, 2008, 18:42:13 ---ajmo ovaj vikend se nać svi opet......vele da bu ljepo vrijeme....pa ak je ko za.. :headbang:
--- Kraj citata ---
Di si to čuo? ???
Na Hawaiskoj televiziji :uff:
Rekli su za naglo zahlađenje, sjeverac, kiša i na kraju snijeg... Ak ti to smatraš lijepo vrijeme onda idemo! :toothy9:
2TDottore:
--- Citat: dhorvat2 - 21 Studeni, 2008, 13:04:19 ---
--- Citat: sp... - 20 Studeni, 2008, 18:42:13 ---ajmo ovaj vikend se nać svi opet......vele da bu ljepo vrijeme....pa ak je ko za.. :headbang:
--- Kraj citata ---
Di si to čuo? ???
Rekli su za naglo zahlađenje, sjeverac, kiša i na kraju snijeg... Ak ti to smatraš lijepo vrijeme onda idemo! :toothy9:
--- Kraj citata ---
pa dobro je vidio kaj se bunis.
Evo dokaza:
:umroodsmijeha: :umroodsmijeha: :umroodsmijeha:
Bruno1990:
--- Citat: 2TDottore - 21 Studeni, 2008, 13:15:34 ---
--- Citat: dhorvat2 - 21 Studeni, 2008, 13:04:19 ---
--- Kraj citata ---
Di si to čuo? ???
--- Kraj citata ---
pa dobro je vidio kaj se bunis.
Evo dokaza:
:umroodsmijeha: :umroodsmijeha: :umroodsmijeha:
--- Kraj citata ---
to si ti dottore izbrisal oblake crne kaj su bili na nedjelji i suboti..hahah :notworthy: :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju