Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Zatvaranje sezone 2008. -16.11.08, 12h kod KC-a
igor27:
ma je al sam ja iz vž trebal dokuriti a nije baš bilo vrijeme ujutro kod mene tak da mi se nije dalo ić a i nisam se najavil,jer nisam znal za frenda dal bude išel tak da nisam htio reći da bum došel pa da ispadnem šupak.a i scoot me zaje..... nekaj.
Bruno1990:
..ma ekipa je najbolja..fakat su svi super..i ludi...
..pa vidis i na filmicu..pred kraj kolko se voze na sat nekih 30-40 kolko sam primjetio :notworthy: :icon_thumright:
cicak_TT_:
--- Citat: Bruno1990 - 17 Studeni, 2008, 16:18:33 ---..ma ekipa je najbolja..fakat su svi super..i ludi...
..pa vidis i na filmicu..pred kraj kolko se voze na sat nekih 30-40 kolko sam primjetio :notworthy: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
definitivno brze od 30-40 :icon_biggrin: :icon_biggrin:
sp...:
tončo kaj to na cesti izvodiš...jebeno je...nego di ste se sve vozikali?i da jbt.da sam išo nebi vas ja mogel pratit vi svi imate neke jače,kaj bi ja
Bruno1990:
--- Citat: sp... - 17 Studeni, 2008, 16:40:00 ---tončo kaj to na cesti izvodiš...jebeno je...nego di ste se sve vozikali?i da jbt.da sam išo nebi vas ja mogel pratit vi svi imate neke jače,kaj bi ja
--- Kraj citata ---
kakve jace..pa ja i tomma i jedan decko sa sr-kom bili jedine serijale 50..bilo je i malo bilo ganjanja...i tako..al manje vise..svi su prilagodili brzinu koju sam ja najvise mogo postic--> ( 238kmh ).... :toothy12:
..ma nasli smo na King Crossu krenuli prema samoboru..tamo se zekali popili cugu...vratili se natrag neki otisli u zg do (aprilije top) a neki na rucak i opet se nasli..i vozikali malo..i svaki svojoj kući..hehe :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju