Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Zatvaranje sezone 2008. -16.11.08, 12h kod KC-a
vktr:
prebrz si bio, ja bi te išo lovit al baš sam bio usred mješanja smjese u boci coca cole od 2 litre, pa ne bi imalo smisla :-X
ChRiStIaN:
Lol krivi dokaz sam gore dao...ugl reko je da je u kazni a posle se gay iso vozit...
2 ste bili, jedan kad cuje grmljavinu skocit na cestu...a drugi nek toci i dalje :laughing7:
vktr:
--- Citat: KicHo7 - 16 Studeni, 2008, 20:00:14 ---Lol krivi dokaz sam gore dao...ugl reko je da je u kazni a posle se gay iso vozit...
2 ste bili, jedan kad cuje grmljavinu skocit na cestu...a drugi nek toci i dalje :laughing7:
--- Kraj citata ---
A jebga, nismo čuli grmljavinu, on te prvi vidio kako se vucaraš tamo i moro mi je reć da bi te uočio, inače ne bi ja ni vidio, nisam ništa čuo :dontknow:
samo nešto sivo kako ide po cesti lagano :laughing6:
al dobio sam đir na ATVu :icon_tongue: i skoro sam se ubio :laughing1:
Bruno1990:
--- Citat: vktr - 16 Studeni, 2008, 20:02:07 ---
--- Citat: KicHo7 - 16 Studeni, 2008, 20:00:14 ---Lol krivi dokaz sam gore dao...ugl reko je da je u kazni a posle se gay iso vozit...
--- Kraj citata ---
A jebga, nismo čuli grmljavinu, on te prvi vidio kako se vucaraš tamo i moro mi je reć da bi te uočio, inače ne bi ja ni vidio, nisam ništa čuo :dontknow:
--- Kraj citata ---
..ma daj..heheeh..ma i meni je dao đir...nemres kontorlirat uopce gas...malo mu das tj.stisnes gas...odmah cuka motor...hehe...al zvijer od quada.. :notworthy: :notworthy:
vktr:
--- Citat: Bruno1990 - 16 Studeni, 2008, 21:15:15 ---
--- Citat: vktr - 16 Studeni, 2008, 20:02:07 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
..ma daj..heheeh..ma i meni je dao đir...nemres kontorlirat uopce gas...malo mu das tj.stisnes gas...odmah cuka motor...hehe...al zvijer od quada.. :notworthy: :notworthy:
--- Kraj citata ---
Nisam ja sliko :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju