Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Zatvaranje sezone 2008. -16.11.08, 12h kod KC-a
ChRiStIaN:
Ajm osad napisat k dolazi!
Eo ja opro scoot (pobriso ga krpom loool :laughing6: )
Dakle ja sigurno dolazim! U 12 se vidimo kod KCa!
fic:
Decki ja nemrem, htio sam otici na meet da starci ni neznaju, copili me i sada nesmijem ni na komp :brave:!! Nis vi se zabavljajte i cujemo se negdje oko Božića :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :( :sick26:
ChRiStIaN:
--- Citat: fic - 16 Studeni, 2008, 09:42:18 ---Decki ja nemrem, htio sam otici na meet da starci ni neznaju, copili me i sada nesmijem ni na komp :brave:!! Nis vi se zabavljajte i cujemo se negdje oko Božića :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :( :sick26:
--- Kraj citata ---
Jooooj daj e nemoj...sad sam jel, nemoj me hranit
Odma sam ti juce rek oda ti neces ic...a meni i dalje izgleda nije jasno da od djece nemres ekipu skupit! Niko nema nikakve ozbiljnosti, zelje i volje! Svi pljuju kad neko stariji dode na meet al taj bar nikad ne zajebe i uvijek dode!
2TDottore:
--- Citat: KicHo7 - 16 Studeni, 2008, 09:42:53 ---
--- Citat: fic - 16 Studeni, 2008, 09:42:18 ---Decki ja nemrem, htio sam otici na meet da starci ni neznaju, copili me i sada nesmijem ni na komp :brave:!! Nis vi se zabavljajte i cujemo se negdje oko Božića :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :( :sick26:
--- Kraj citata ---
Jooooj daj e nemoj...sad sam jel, nemoj me hranit
Odma sam ti juce rek oda ti neces ic...a meni i dalje izgleda nije jasno da od djece nemres ekipu skupit! Niko nema nikakve ozbiljnosti, zelje i volje! Svi pljuju kad neko stariji dode na meet al taj bar nikad ne zajebe i uvijek dode!
--- Kraj citata ---
e tu si potpuno u pravo.
BTW. Poggi ti je upravo krenuo prema zagrebu jos stignes mu se prikljucit da ides sa nama. :laughing11:
ChRiStIaN:
Ak u 12h nebude nikog pred KCom idem za vama!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju