Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Zatvaranje sezone 2008. -16.11.08, 12h kod KC-a
Bruno1990:
--- Citat: 2TDottore - 15 Studeni, 2008, 11:16:59 ---evo kak stvari stoje ja nejdem 90% jer sam nabavio motor i idem u rijeku.A i lav mislim da ide s nama jer ide i njegova frendica sa cbr 125.
Ako slucajno otkazemo sto su male sanse dodjem do samobora kod vas. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
..kod king cross-a a dalje ti necemo govorit..hahahah..sala...
..ako zaj**e put do rijeke...prebacite se k nama.. :icon_thumright:
2TDottore:
--- Citat: Bruno1990 - 15 Studeni, 2008, 11:21:24 ---
--- Citat: 2TDottore - 15 Studeni, 2008, 11:16:59 ---evo kak stvari stoje ja nejdem 90% jer sam nabavio motor i idem u rijeku.A i lav mislim da ide s nama jer ide i njegova frendica sa cbr 125.
Ako slucajno otkazemo sto su male sanse dodjem do samobora kod vas. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
..kod king cross-a a dalje ti necemo govorit..hahahah..sala...
..ako zaj**e put do rijeke...prebacite se k nama.. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ja cu sigurno doc ak otkazemo. :icon_thumright:
180fxr:
Ok , znaci ide nas 7. jos dhorvat i malaguti...
Bruno1990:
--- Citat: 180fxr - 15 Studeni, 2008, 11:24:44 ---Ok , znaci ide nas 7. jos dhorvat i malaguti...
--- Kraj citata ---
..kak 7 sad pak...???
a fic???..dhorvat je rekel da ide..malaguti nemre ide na neko natjecanje u dubravu..
..ak naprcam ovog s xt-om ide i on...
pa kaj nisu neki govorili da ce frendove dofurat..jos neke.. :laughing7:
...kolko sam vidio i Kicho je na facebooku otvorio grupu pod ovim nazviom teme..( lik..svaka cast...vidim da i tamo planira neke ekipe doci.. :notworthy: :notworthy: )
180fxr:
Onda super.... reko je i cicak povest nekog ak budu slobodni.... Da Fic je reko da ide.. znaci 8.... i jos ak dode ekipe s facebooka...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju