Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zatvaranje sezone 2008. -16.11.08, 12h kod KC-a

<< < (57/104) > >>

seba:
decki ja najvjerojatnije otpadam jer ovi moji imaju utakmicu u subotu,a samom mi se neda vozit 150km. ako se nesto promijeni javim

180fxr:
Evo decki sad sam bio u Svetoj nedelji vozio se i par km od naseg nalazista u 15h se odrzava onaj crazy cars show... neznam kolko je ulaz al vjerovatno oko 30 kn.. pa bi mogli i do tam,iako sam to sve vidio ali zasto ne....   sta kazete??

R@kija:

--- Citat: 180fxr - 12 Studeni, 2008, 14:50:06 ---Evo decki sad sam bio u Svetoj nedelji vozio se i par km od naseg nalazista u 15h se odrzava onaj crazy cars show... neznam kolko je ulaz al vjerovatno oko 30 kn.. pa bi mogli i do tam,iako sam to sve vidio ali zasto ne....   sta kazete??

--- Kraj citata ---
glavas koji si ti kralj,...vidio sam te kad si iso uz mene...a jesi gore kod brodomerkura u skarice uletil jbt...dobar si dobar... :icon_thumright: :toothy3:

180fxr:
Aha... jesi vidio kako dobro drivam??   a jos kako zvijer ide???   Evo dana je onak ajmo rec razradjena....  Bilo mi dosadno pa sam se maalo ( 3 sata) vozio......    Iso do lastovcica da vidim za spuh za vx-a i tak...

180fxr:

--- Citat: 180fxr - 12 Studeni, 2008, 00:04:28 ---Popis

1.KicHo7
2.cicak
3.Ja  :toothy3:
4.Sven
5.Dottore
6.Lav
7.Doc-sr150
8.Bruno
9.Njegov frend s xt-om

Dhorvat,Malaguti f12??

I molio bih one koji su nap. da dolaze da i dodu... 

--- Kraj citata ---

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju