Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zatvaranje sezone 2008. -16.11.08, 12h kod KC-a

<< < (33/104) > >>

Bruno1990:

--- Citat: 180fxr - 09 Studeni, 2008, 10:35:08 ---Ma i ja sam u banani... otiso mi bendiks pa ga moram palit na kurblu a hladnog ga upalit na kurblu jest kao dobitak na lutriji.. a ak ga odem dalje kurblat to moze samo lose zavrsit kad se ja nazivciram pa cu ga slomit....

--- Kraj citata ---
tako je i meni bilo prosle zime prao sam motor..i sve se ohladilo i palim ga na kurblu i sve slabije ide kurbla ne vraca se..i ostavio ga na praoni..i drugi dan doso po njega i zapalio..je*ga..
..pretpostavljam da danas nista od tog..niko nista ne javlja ne pise,a za pola sata nas se sigurno nece javit jos 10 ljudi..tako da ovo je propalo.. ::) :-[

180fxr:
Ma inace on pali.al na kurblu ga nemozes zgrijet nikak da upali.....   A itgleda da nist od toga... neznam zasto svi do petka pisu da isu id a onda u subotu i nedjelju ih uopce nema ne forumu....

Ubuduce.. ak ne mislite dolazit onda se nemojte bezveze glupirat i pisat ovdje!!!!!!

Jebena je ekipa s foruma!!!  neznam ocemo stat svi na parking king crossa

ChRiStIaN:
Ja bi krenul oko 11, 11:30...dolazi tko?

ChRiStIaN:
Ja i 2tdottore dolazimo zasad 100%!!!

DAJTE NAPISITE KO JOS DOLAZI!!!!!!!  :angry9:

ChRiStIaN:
I dalje niko...ja bi trebao krenut a nigdje nikog!

Meet kaj se mene tice isto otpada...nema smisla da radim tolko kilometara i kurim benge kad je sve to k**ra* i nikog nema...

Nek veli ko kaj oce, ss je u kur*u al bar kad je meet dode njih 30-50 a ovdje nemres ni 10 klinaca navuc! Ma prodat cu skuter i kupujem kombajn  :angry9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju