Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zatvaranje sezone 2008. -16.11.08, 12h kod KC-a

<< < (4/104) > >>

180fxr:
Sta nitko nije za neki meet????

Lav:

--- Citat: dhorvat2 - 04 Studeni, 2008, 14:09:58 ---Najbolje da se jave svi koji žele ić i nađemo mjesto u Zagrebu gdje svatko mora putovat barem 2 kilometra do tamo  :toothy11:

Kaj se mene tiče mogu doć ali moja sezona 2008. se zatvara na silvestrovo u 23:59:59. I onda počinje nova sezona 2009. 1.1.2009. u 0:0:0 sati  :toothy3:

Nek ova "zapadna" ekipa dođe kod kingcrossa, istočna na dubravu ili žitnjaku i svi se nađemo npr na parkingu u voltinom ispred srednje i više škole "končar"...

:dontknow: Neko je moral bubnut neš  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---
Može , ja sam za a ovo hmmcic  ovaj tamo sam za 1 sec može kaj se mene tice super prjedlog... :icon_biggrin:

Bruno1990:

--- Citat: 180fxr - 05 Studeni, 2008, 14:24:46 ---Sta nitko nije za neki meet????

--- Kraj citata ---
..evo da se javim nije me bilo par dana...i nadam se da nisam nista puno propustio..( ja sam za meet..da se svi nademo u nedjelju..da nas ode sto vise.. :icon_thumright: :icon_thumright:) to je moj prijedlog..sta drugi misle?  :icon_scratch:

Bruno1990:
evo..ekipa..sad sam gledao vrijeme..za subotu su najavili promjenivo oblačno sa kisicom..a za nedjelju su rekli suncano ujutro 9 stupnjeva popodne 14..naci wee  :headbang: :headbang: ..naci mogli bi u nedjelju..meet..ajde ko je za..da nas se sto vise okupi.. :headbang: :icon_tongue: :jerk:

fic:
opet bude ide nas prek 15 i onda ce na kraju bit oko 5 nas. LOL :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju