Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zatvaranje sezone 2008. -16.11.08, 12h kod KC-a

<< < (26/104) > >>

ChRiStIaN:

--- Citat: Tomy2023 - 07 Studeni, 2008, 23:42:25 --- kicho jel vrijedi onda da te pricekam kod lagemaxa u luki? ??? ???

--- Kraj citata ---

Može!

180fxr:
Evo decki ja nazalost odpadam.....   Opet me nes sajla hebe.... danas krenuo doma od frenda i dam gas i sajla zasteka i sad je na full gasu.....   I krenuo ga kasnije upalit i kak je odmah poceo remen okretat variomat sjebe mi i bendiks.. itd itd...   Tak da neidem..    zabavite se i nemojte da nebude slika!!!!!!

cicak_TT_:

--- Citat: 180fxr - 08 Studeni, 2008, 15:30:33 ---Evo decki ja nazalost odpadam.....   Opet me nes sajla hebe.... danas krenuo doma od frenda i dam gas i sajla zasteka i sad je na full gasu.....   I krenuo ga kasnije upalit i kak je odmah poceo remen okretat variomat sjebe mi i bendiks.. itd itd...   Tak da neidem..    zabavite se i nemojte da nebude slika!!!!!!

--- Kraj citata ---

pa kaj si papak pa imas vremena slozi taj motor  :thefinger: :thefinger: :thefinger: :thefinger: :thefinger:

gokiSP:

--- Citat: 180fxr - 08 Studeni, 2008, 15:30:33 ---Evo decki ja nazalost odpadam.....   Opet me nes sajla hebe.... danas krenuo doma od frenda i dam gas i sajla zasteka i sad je na full gasu.....   I krenuo ga kasnije upalit i kak je odmah poceo remen okretat variomat sjebe mi i bendiks.. itd itd...   Tak da neidem..    zabavite se i nemojte da nebude slika!!!!!!

--- Kraj citata ---
dobro ti je reko cicak_tt_, imas vremena za slozit ili ti je mozda zaribo... :fingerr:

fic:
otpadam i ja, nemojte pitat zasto!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju