Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Zatvaranje sezone 2008. -16.11.08, 12h kod KC-a
ChRiStIaN:
--- Citat: Tomy2023 - 07 Studeni, 2008, 23:42:25 --- kicho jel vrijedi onda da te pricekam kod lagemaxa u luki? ??? ???
--- Kraj citata ---
Može!
180fxr:
Evo decki ja nazalost odpadam..... Opet me nes sajla hebe.... danas krenuo doma od frenda i dam gas i sajla zasteka i sad je na full gasu..... I krenuo ga kasnije upalit i kak je odmah poceo remen okretat variomat sjebe mi i bendiks.. itd itd... Tak da neidem.. zabavite se i nemojte da nebude slika!!!!!!
cicak_TT_:
--- Citat: 180fxr - 08 Studeni, 2008, 15:30:33 ---Evo decki ja nazalost odpadam..... Opet me nes sajla hebe.... danas krenuo doma od frenda i dam gas i sajla zasteka i sad je na full gasu..... I krenuo ga kasnije upalit i kak je odmah poceo remen okretat variomat sjebe mi i bendiks.. itd itd... Tak da neidem.. zabavite se i nemojte da nebude slika!!!!!!
--- Kraj citata ---
pa kaj si papak pa imas vremena slozi taj motor :thefinger: :thefinger: :thefinger: :thefinger: :thefinger:
gokiSP:
--- Citat: 180fxr - 08 Studeni, 2008, 15:30:33 ---Evo decki ja nazalost odpadam..... Opet me nes sajla hebe.... danas krenuo doma od frenda i dam gas i sajla zasteka i sad je na full gasu..... I krenuo ga kasnije upalit i kak je odmah poceo remen okretat variomat sjebe mi i bendiks.. itd itd... Tak da neidem.. zabavite se i nemojte da nebude slika!!!!!!
--- Kraj citata ---
dobro ti je reko cicak_tt_, imas vremena za slozit ili ti je mozda zaribo... :fingerr:
fic:
otpadam i ja, nemojte pitat zasto!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju