Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner VXR 250 2004 by Challenbeen
challenbeen:
u
Kako je danas lijep i sunčan dan, tako je bio i produktivan, izvadio sam far, povadio sam LED-ice, stavio H7 i H1 Osram/Philips Halogen, pobrusio sam far sa 600-800 pa onda lakirao bezbojnim lakom, izvadio sam stari anlaser te sam ubacio novi, koji nije htip upast dok god nisam pomazao gumicu sa kojom dihta da ne izlazi van ulje, koji plus ima previše desno pa malo gura koljeno airboxa ali ništa što bi trebalo zabrinjavati. Sljedeće što treba napraviti da bi bio picikato za sezonu je prominili akumulator eventualno zadnje pločice, ali trebam ih još pregledati. Sve u svemu, sad je pali, vozi...
challenbeen:
Danas sam malo zabavljao, pošto nisam imao pametnijeg posla. Ugradio sam pokazivač voltaže i vanjske temperature u jednom. procedura je bila jednostavna, ali strah da ne zaj**** sat, veoma prisutan. Ispalo je sve dobro, ispalo je kako sam i zamislio, malo čak i ispolirao staklo da se bolje vidi, i da, izbačena je originalna kazaljka za temperaturu jer imam digitalnu sa desne strane, možda ste i prije vidili kad sam taj dio ugrađivao. Jedino što mi za sad nedostaje od priključaka je Type-C punjač za mobitel plus nosač za mobitel, ali ne znam kako da izkemijam dio sa nosačem za mobitel.. Možda ima tko kakvu ideju?
challenbeen:
Nastavljaju se i dalje ove sitne akcije, prvo sam vadio 2 puknuta šarafa u bloku u deklu, pa kad sam ih uspješno izvadio, sve sam prošao sa M6 ureznicom da očistim navoje. 3 navoja su bili ubijena tako da su dobila Helicoil popravak. Kupljeni su novi imbus šafari.
Nakon toga, kako je airbox ostao skinut, odlučio sam skinuti karburator i detaljno ga pregledao. Odmah sam primijetio da je čok zalemljen za instalaciju te da se raspao pri vađenju. Ostatak sam rastavio i sve je više manje u redu. neki šarafi nisu identični, i nadam se da ću to uspiti sanirati.
Nastavak uskoro..,.,
Razmišljam o ultrazvučnoj kadi
challenbeen:
MIVV Suono Sport line Black verzija za Honda 250R, naravno sa nastavkom za Gilera Runner cijev. Vidit ćemo hoću li uspiti igdje nabaviti novu cijev, tako da mogu montirati na novu cijev i ovo spuhčeto, pa se nadam da će dobro pristajati. Prioritet je prvo reparirati karburator pa ćemo onda na ispušni sistem.
challenbeen:
Evo malo upgrejda, najveća grana koja se more nabaviti, i naravno nova, jel kako drugačije može kod mene, montirana, montiran MIVV, i fabriciran nosač na brzinu samo da se snimi zvuk i da se vidi di smo. Mislim da nema skidanja ovog više, samo ima nadogradnje nosača MIVV spuha. Sa zvukom sam prezadovoljan. Ostaje još dorada tj igra sa rolicama na variomatu.
https://youtu.be/YiJpHQmtY6k?si=V4SE0dm4jv2E_-JJ
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju