Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner VXR 250 2004 by Challenbeen
challenbeen:
Krenuli smo lagano sa detaljnim obradama plastika hehehe... nabačen je špric kit.. sad samo čekamo lijepo vrijeme za nastavak :icon_thumright:
dell:
jesu to nove plastike ?
challenbeen:
--- Citat: dell - 24 Rujan, 2024, 22:01:18 ---jesu to nove plastike ?
--- Kraj citata ---
zašto
challenbeen:
Zadnjih par dana mi je bilo malo veselo, tako da sam uređivao plastike za VXR... Jednostavno želim da bude the best hehehe ... i da, u špric kit sam bacio i ove dvije nove plastike. Plan za sada je da ga sredim i da ga prodam, jer želim ubost jedan "skuterčić", koji sam i trebao uzet do sad, ali me Honda još nije napustila hahah ... a pošto imam zainteresiranih za ovu pilu, možda to i jest najbolja stvar...ž
Boja je sa novog Beverly HPE u plavoj mat izvedbi. Tu su i dva seta naljepnica u LASER izvedbi.
challenbeen:
Na kraju je Runner 50 završio u toj HPE plavoj boji haha ...
15 dana ga nisam pogledao, nit plastike dirao, ali evo danas uhvatio vremena i konačno su pobrušene sve. Prvo sa 400 na suho i onda 800 na vodu, tako da su u principu pripremljene za farbanje. Ostaje još skinuti samo blatobran sa skutera da i njega mogu pofarbati zajedno sa svima, da budu iste boje. Samo ne znam dal da ide u istu Plavu HPE boju ili da idem na neku drugu...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju