Tehnički kutak > Tuning skutera
Piaggio free- Sta posle stage6 cilindra
dhorvat:
piše ovo za ovaj spuh:
a high-performance and high-rev MIDRACE exhaust system
znači da je to malo preotvoreno za gus... Al probaj ga na oglasniku zamijenit s nekim... Netko sigurno ima obrnutu situaciju pa daje base auspuh za midrace... I još neš para dobiješ jer je tvoj jači spuh :icon_thumright:
I brijem da su okretaji tog stage6-a malo veći od 9000. A gus ak hoćeš da bude najdugotrajniji moraš stavit neki slabiji spuh, tipa LeoVince RR, Yasuni Z ili slično...
Dosta ekipe ima jače spuhove na gusu, npr. Yasuni R koji nije tolko preotvoren, al sam vidio i Gianelli Shot-a što će ubit gus puno prije nego da ima recimo MHR replica kit!
Al sve ovisi kolko imaš "muzike" u džepu :toothy9:
Brla:
ma taj stage6 pro je nešto kao yasuni r i ima ga neko na novoj SRki na trophyu i ide jebeno
dino_sk:
--- Citat: Brla - 05 Studeni, 2008, 16:15:30 ---ma taj stage6 pro je nešto kao yasuni r i ima ga neko na novoj SRki na trophyu i ide jebeno
--- Kraj citata ---
tvoja repica je kao yasuni r ak ne i otvorenija ,a ovaj pro je po meni jaci i od narda :drunken_smilie:
Brla:
--- Citat: dino_sk - 05 Studeni, 2008, 16:31:26 ---
--- Citat: Brla - 05 Studeni, 2008, 16:15:30 ---ma taj stage6 pro je nešto kao yasuni r i ima ga neko na novoj SRki na trophyu i ide jebeno
--- Kraj citata ---
tvoja repica je kao yasuni r ak ne i otvorenija ,a ovaj pro je po meni jaci i od narda :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
nebi baš reko al nek se izjasne iskusniji :toothy11:
3alfa3:
--- Citat: dino_sk - 05 Studeni, 2008, 16:31:26 ---tvoja repica je kao yasuni r ak ne i otvorenija
--- Kraj citata ---
krivo
--- Citat: dino_sk - 05 Studeni, 2008, 16:31:26 ---ovaj pro je po meni jaci i od narda :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
opet krivo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju