Tehnički kutak > Tuning skutera
Piaggio free- Sta posle stage6 cilindra
dhorvat:
Hm... Kaj se nitko ne slaže sa mnom da je to još uvijek preotvoren auspuh za gusa? Ak se gleda na dugotrajnost...?
Jer ide gus još j#benije sa Nardom ili Shotom ali kaj ti to znači kad ga zakolje!
Po meni ne treba pretjerivat jer svatko ko kupuje gusa puca na dugotrajnost i nije mu u interesu da se vrti luđački... kaj ne? :icon_scratch:
Dottore i Slow? Kak ide moj sa tvorničkim spuhom? Vidli ste... A još imam i prek sto kila... A sad sa ZX-om ide još bolje, a u to se i Dottore uvjeril... :icon_thumright:
@apriliatop ak se ne varam ima Shota na gusu i to ide fakat brutalno... A kolko bude trajalo... :dontknow:
dino_sk:
--- Citat: 3alfa3 - 05 Studeni, 2008, 16:37:43 ---
--- Citat: dino_sk - 05 Studeni, 2008, 16:31:26 ---tvoja repica je kao yasuni r ak ne i otvorenija
--- Kraj citata ---
krivo
--- Citat: dino_sk - 05 Studeni, 2008, 16:31:26 ---ovaj pro je po meni jaci i od narda :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
opet krivo
--- Kraj citata ---
a onda gdje je on ,pa nije u rangu sa zx-om ::)
Brla:
e pro je vjerojatno u rangu sa yasuniem r možda mrvicu jači
3alfa3:
--- Citat: dino_sk - 05 Studeni, 2008, 16:43:48 ---
--- Citat: 3alfa3 - 05 Studeni, 2008, 16:37:43 ---
--- Citat: dino_sk - 05 Studeni, 2008, 16:31:26 ---tvoja repica je kao yasuni r ak ne i otvorenija
--- Kraj citata ---
krivo
--- Citat: dino_sk - 05 Studeni, 2008, 16:31:26 ---ovaj pro je po meni jaci i od narda :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
opet krivo
--- Kraj citata ---
a onda gdje je on ,pa nije u rangu sa zx-om ::)
--- Kraj citata ---
Vrlo je slican kao i Yasuni R. Neznatno je jaci i radi na 400-tinjak okr vise. Nardo je 500+ okr iznad njega i spada u midrace klasu.
Snalazi se S6 PRO i na slabijim midrace kitevima, ali zapravo spada u base klasu
vladans:
Znaci moze ali nije bas opcija...
Da, zanima me da sledeci koji stavim bude dugotrajan a da ide o.k..
Pitans: Jos samo su standard: vario, reduktor(gear unit) i radilica.
Multivar2000 stize za oko mesec dana...
Hteo sam da produzim i prenos ali me steva iz motobox-a natovario da ne menjam...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju