Općenito > Generalno o skuterima

Hladnoca i (mozebitna) stetnost za masinu

<< < (3/8) > >>

malaguti f12:
ja samimo isti problem na ditechu al sam ga uvjek cepio hladnog (ko ga j**e nije on mene kupio neg ja njega) i nije nikad nis bilo :toothy9:

malaguti f12:

--- Citat: SlowRider - 03 Studeni, 2008, 23:22:16 ---On vjerojatno ima termostat jer mislim da nije jedini s tim problemom, mozda da stavi svijecicu koja ima manju toplinsku vrijednost, meni je pomoglo u podizanju temp. i brzini zagrijavanja.

--- Kraj citata ---

nemoze stavit na ditechu manj top.. vrijednodst jer ce trokirat

SlowRider:

--- Citat: 3alfa3 - 03 Studeni, 2008, 23:49:08 ---VEce je habanje i visestruko se skracuje radni vijek. Koliko si ga unistio - ko to zna. Ali sigurno nece imati trajnost kakvu bi imao da radi u normalnim uvjetima

--- Kraj citata ---

Ovo se odnosi na termo grupu kojoj je radna temp. <50°C i kada se vozi na full gasu?

off topic
cuo sam da novi golfovi V imaju radnu temp na 96°C, ipak je to drukciji motor i sve, ali zar nije to malo previse  :icon_scratch:

3alfa3:

--- Citat: SlowRider - 03 Studeni, 2008, 23:58:42 ---
--- Citat: 3alfa3 - 03 Studeni, 2008, 23:49:08 ---VEce je habanje i visestruko se skracuje radni vijek. Koliko si ga unistio - ko to zna. Ali sigurno nece imati trajnost kakvu bi imao da radi u normalnim uvjetima

--- Kraj citata ---

Ovo se odnosi na termo grupu kojoj je radna temp. <50°C i kada se vozi na full gasu?
--- Kraj citata ---

Yup.
Sto veci gas, to veci okretaji, to vece opterecenje, to potrebniji normalni uvjeti (temperatura)
55 je idealno za cvaje, ali ni 80 nije previse, samo je u tom slucaju malo manja snaga koju imas na raspolaganju

--- Citat: SlowRider - 03 Studeni, 2008, 23:58:42 ---off topic
cuo sam da novi golfovi V imaju radnu temp na 96°C, ipak je to drukciji motor i sve, ali zar nije to malo previse  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

A valjda proizvodjac zna sto radi  ;D

Vecina auta ima termoprekidac kilera koji pali kad je antifriz na 92C

dhorvat:

--- Citat: SlowRider - 03 Studeni, 2008, 23:58:42 ---

--- Kraj citata ---

off topic

--- Kraj citata ---

Ja imam jako nisku radnu temperaturu na Trophyju, neznam zakaj... neznam u celzijevima kolko točno al znam po osjećaju kad stavim prst na posudicu ili na kiler...

A kaj se tiče auta, ima mi frend Peugeot-a 405 1.6 koji ima radnu na 90 stupnjeva! Tak da niš čudnog da je ovaj golf 6 stupnjeva više! Baš te brige, imaš jače grijanje po zimi  :toothy11: Sigurno bolje nego na roxu od kilera kaj puše sa strane  :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju