Tehnički kutak > Tuning skutera
Peugeot Speedfight 3 50cc 2T LC Ice Blade - Base tuning
MarinM11:
Da sam odgovorim na neka svoja pitanja:
1. kak da pripašem auspuh na taj nosač koji je došao s njime, ta druga ručica je preduga i nemogu nikako zašarafiti u donju rupu, kao na slici označeno dole..
Pripasao sam tako da sam drugoj ručici nosača prošlicao rupu, kako bi pasalo.
2. osim malo šmirglanja glave, novi dihtung glave i cilindra, trebam li išta više raditi? To je to za sada.
3. Bio je crveni antifriz unutra, može li ići plavi. Stavio plavi :D
4. Jesam li uopće kupio dobar vario i kvačilo, a i auspuh? Kako sam istraživao trebalo bi biti okej...
5. U kompletu varia nisam dobio onu drugu polutku, moram li i nju mijenjati?
6. Oprugu kvačila nisam mislio mijenjati ali ako preporučate koju da stavim.. da ne kupujem sad baš 5 komada za probu.
7. One male 3 oprugice kvačila sam dobio u rezervi uz auspuh i uz kvačilo, koju boju da stavim (plava je orig gore).
8. Rolice, dobio sam 8.8 i 7.7 gramske, a uz auspuh 6.35 ak se ne varam, koje staviti? Stavio 7.7 pa vidim kak se budu ponašale.
MarinM11:
Ajmo dalje,
Dok sam isprobavao setup, prije no što sam shvatio da je pumpa u banani, čuo sam roštanje iz dekla, pretpostavio da sam nekaj krivo napravio, i jesam. Rolice nisam sve okrenuo jednako (imaju onu stranu di je plastika malo dublje prema osi rolice), no također kad sam otvorio dekl, odmah sam shvatio čim sam skužio... :toothy12: ??? da i polutka kaj dolazi zadnja na dekl ima lufta, pa eto možda je i to uzrokovalo da se pumpa raspadne, ali motor nije vožen, već je radio na mjestu no svejedno moguće je... no uglavnom to je zbog toga što je bolcna od POLINI seta kraća 2mm i kad sam stavio polini set ona krajnja matica se stegne do kraja ali svejedno zadnja polutka ima jako malo lufta.
To ću riješiti tako da još jednu podlošku korektne debljine dodam na osovinu prije nego stavim polini vario kako bih ga odmakao još malo od radilice i motora, te time uklonio taj luft do zadnje matice i sigurnosne podloške.
Nadalje.... pumpa vode, evo niže par slika kak se to raspalo, i moje riješenje jer nedam 80 eura za još jedno kinesko g#vn% (fyi ova pumpa je stara 1 god) ili 100 i nekaj eura za original.
Riješenje u nastavku..
MarinM11:
E sad, popizdih na te kineske pumpe, reko ma mora bit neko drugo riješenje, i bome ima, električna vodena pumpa... sve mi je padalo na pamet, no na ovu ideju sam uspio naći da to ekipa radi pod normalno ??? a i svi profi race setupi kao to imaju jer eto skida teret s radilice, pumpa se ne uništi na 10000 rpm itd.
I danas sam uspio kupiti pumpu, na otpadima ih ima puno, al traže 40 - 100 eura, što je puno za rabljeno, a u tokiću sam uzeo pumpu BOSCH 0 392 023 004 koja ima protok od 900l/h, nazivni napon 12V, i jako je mala, a ustvari bi trebala biti ako ništa jednako dobra kao ova koju vrti zamajac. Slike niže, shema je jako jednostavna, ubacit ću i relej 4 pinski 12V 30A, to bi trebalo biti dovoljno da ju se upogoni, pumpa bi trebala radi u slučaju da dam kontakt ili ako uspijem pobudu za relej uzeti preko npr. prednjeg svijetla jer ono radi samo kad radi i motor.
Javljam dalje kako ide konverzija... i rezultate naravno. :dontknow:
Oliverxxx2:
Izgleda ok ali me brine taj protok od 900l/h, čini mi se previše,, voda prebrzo projuri kroz kiler i ne ohladi se...
MarinM11:
Protok bude reguliran otvaranjem zatvaranjem termostata. Dok je termostat zatvoren protok 0, dok je otvoren skroz, sigurno protok nije taj, od 900l po satu, to je za idealno slučaj gdje pumpa nemora dizat vodu povlačit preko termostata i slično. Nadamo se dobrim rezultatima.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju