Tehnički kutak > Tuning skutera
Peugeot Speedfight 3 50cc 2T LC Ice Blade - Base tuning
MarinM11:
Evo malo slika kako sam uglavio za probnu vožnju, u palnu je kupiti neko odgovarajuće crijevo (ako tko zna gdje ima za kupiti slobodno neka javi u odgovor! Hvala :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: )
Rezultati su super, ubačen je novi termostat ozračen sustav, pa sam upalio pumpu na prekidač te onda skuter, odvozao se malo, temperatura se ni jednom nije popela preko dvije crtice, kiler uvijek fino topli. Za sada jako zadovoljan svime, ostaje mi ju prepozicionirati tako da nije baš blizu auspuhu, kojega ću ionako zamotati termo trakom za auspuhe, pa ne bi trebalo imati utjecaja na pumpu nikako. Trenutno čekam VARIO kit jer sam onaj prvi vratio (kriva bolcna) pa sam na kraju uzeo radi dotrajalosti i kit sa remenom i vario i dva centralna federa.
Također je veliki problem ove konektore naći, no našao sam blizu sebe nekoga tko radi sa auto dijelovima i uspio iskopati dva komada. oznaka konektora: 1-967412-2
image uploader
Poggiali:
Aj super ako ti radi ova pumpa.. nego nisam ukapirao najbolje, ova sto se razletila je original ili zamjenska? Uglavnom zamjenske su zivi otpad, i moze vec isti dan pravit probleme, OEM je oko 180€, mada na samu trajnost dosta utice i da li je u sistemu prastara voda ili se redovno stavlja antifriz... Ne znam kako je sa SF3, ali na SF2 je oem vodena trajala godinama...
MarinM11:
Zamjenska, stara god dana, originalna je bila prije nje procurila, kod SF2 se pumpa dala rastaviti zamjeniti impeler lezaj i što ja znam, ovdje ne... ovdje je sve kao iz komada napravljeno.
Poggiali:
dobro, ako je original izdrzala 10 godina, onda je opet bolja od zamjenske koja godinu dana izdrzi, a nije toliko jeftinija..
MarinM11:
Svakako, istina, no 180 eura ili više za original, s time da idem na polini prijenos komplet i rez auspuh, više okretaja samim time, te ni original pumpe ne vole visoke okretaje i trešnju disbalans i luft lagera radilice, smatram da je 50 eura za elektro pumpu, đabe..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju