Tragedije koje se ponavljaju dok ne naučiš hahah ... Znači posli kao kad sam mislio da je "izbušena" guma, na kraju nije bila. Bio je samo demoliran ventil. To sam tek jučer skužio dok sam išao izvadit skuter van, i skužim da je guma izdušena.. aaa ja lud... kontrolom vidim da je ventil sahranjem udarcima, i pronađem gdje udara na arm supportu... i to je to, tu je problem di nema više dobrih vulkanizera ni majstora i gdje mene silu da ja moram kompletan alat imat kući. I to će se desiti, prije ili posli. Nebitno, čovik nije imao kratki ventil, i stavio je duži... a meni ni na kraj pameti nije bilo da to može bit problem.. hahah ... i eto, 2 dana nemam se čime voziti, jer jučer dok sam tražio vulkanizera, nitko nije imao kratki ventil ... Možda će stari imati danas više sreće jer kod mnogih vulkanizera više ne idem jer su ili I*IOTI, ili zajebavaju sa raznoraznim glupostima da to tako ne ide i ne može. Ali kupićemo mi montirku i balansirku ahahah ... samo da konačno garažu uziđam.
i da, raspala mi se brava zadnja, na plastici... ispao pin, jedva da sam i ovo skupio.. hahah to je baš ono što sam bio pričao potencijalnom kupcu za ovaj VXR... prvi mi je i treba vrimena da pohvatam sve cake.. no složit ćemo mi to, ako mi itko objasni od vas kako se to slaže haahha