Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG Power 2007 (No.4) by ChallenBeen

<< < (10/11) > >>

challenbeen:
danas ga gasirao 80+ km u komadu. Za sad ima 220 km od generalke. Malo teže pali kad je par dana na hladno. ide ko zvrk. moram samo provjeriti boju svjećice

BB_NRG:
Da li si prepravljao airbox sa vecom ulaznom lulicom i rezao pregradu za serijski cilindar ? Imao sam nezgodu sa Malossi Sport-om na Power-u, izledio mi je osigurac na klipu i napravio nepovratnu stetu, sad vracam serijalu nazad do zime pa sam u dilemi da li da ostanem na 19.5mm lulici(sprica) ili da ipak malo smanjim na promjer otvora karburatora pa da stelujem. I naravno sve pohvale za sve projekte,sve ih pomno pratim

challenbeen:
Na ovom ne, na Runneru MHR i na Poweru prethodnom jesam. obavezno moraš vratiti airbox nazad. ako planiraš jednom opet preć na 70cc, onda kupi još jedan original airbox pa kombiniraj.

BB_NRG:
Airbox moj mi je dobar a spricu sam na ulaz fiksirao tako sto sam namotao izolir traku na nju i dihtuje bez problema a kutija ostaje citava, onda cu umjesto nje staviti neku od 17mm, mislim da je gumena fabricka lulica prezatvorena, citao sam malo starije teme i nije se lose pokazalo

TopPerfomance4:
Na malome tvorničkome kučištu filtera zraka kod piagga usisna lulica dođe 14mm ne 17,5 i nije isplativo stavljat lulicu od 17mm na 50 kubika jer je neisplativo nečeš dobit neke perofmanse kit je drugačija situacije gdje mu odgovara

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju