Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Peugeot elyseo 50
bruno1000:
Evo nakon nekog vrimena nista nisan rjesia problem je tu,sad cu napisat sta sam sve mjenjao : izvadjen klip stavljene nove karike prohonovan cilindar,novi ležaj sve slozeno vraceno skuter pali i odlicno radi u leru,zamjenjene rolice stavljen novi kumplug,novi filter zraka,nova svicica,nove usisne lamele i sve brtve od gornjeg dijela stavljene nove ,novi vakum ventil,na airboxu sam otpilao lulicu,karburator ocoscen i super skuter radi na leru,docim dan gas nema snage i guši se,svicica nije suha,bez air boxa i nekako vozi zna zatrokirat al uspijen uvatit nekih 40km/h kad vratim air box nemoze uopce radit a kamoli uvatit neki kilometar na sat,pa san mu malo odvidao smjesu za jedan krug i nisan nesto dobia slicna je problematika. Sad iza ovoga svega imam jos gori efekat nego na pocetku kad bih izgubio gas pa opet dobio. Neka ideja? Poprilicno me ispizdia ovaj francuz
dr.mrgood:
Ne vozi bez airboxa nikad. Cim se tebi on gusi tu je previse goriva. Koji je karb gore i koja je glavna dizna ?
bruno1000:
Samo za probu probano bez airboxa,karb je originalan od peugeot elyseo i sve je originalno ld peugeota i dizna i sve nista nisan dirao. Koliko da odvrnem šraf za smjesu? 2kruga jel mu puno???
dr.mrgood:
Ako je sve original onda je nemoguce da se ovo dogadja. Da si ne znam sta radio sa saraficem smjese skuter mora ici manje-vise normalno.
Ako su simptomi isti kao u prvom postu tebi je problem ili u struji ili u dovodu goriva a rekao sam ti vec kako ces vidjeti da li je jedno ili drugo. Ali ti si isao po svom, napravio bezvezni trosak i na kraju nisi nista rijesio.
Sad vidim da si u prvom postu napisao da si stavio zamjenski karb nakon sto si originalnog ocistio - koji je to zamjenski karb?
bruno1000:
Poslusa san ja,al tia san sve skupa to malo i osvjezit jer se nikad nista osin rolica nije prominilo i svicice,zamjenski ke neki no name mogu slikat pa poslat,snimim dns video i pogledam nakon svega opet svicicu. Iako mi pari da je svicica mokra
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju