Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Peugeot elyseo 50
bruno1000:
pozdrav svima, naime imam glavobolje s peugeot elyseo 50ccm 2003 godina.
sve bilo ok donedavno, prilikom voznje se osjetilo kako je izgubio gas,al opet vozi nekih 40 km/h potom pustite rucicu gasa i date samo malo gas u voznji i opet dobije ubrzanje kao da mu nije nista ako preko 1/3 gasa opet se zagusi i kao da ga prelije ugusi ga. ako u vecem gasu predjete preko lezeceg policajca ili grbe opet mu se isto desi ostane bez gasa.
kompresija mu je 7, nova svjecica,novi filter zraka, skinut originalni karburator ociscen,pa kupljen zamjenski karb. stavljen opet nista.
ima simptome ko da mu fali goriva a onda mi se cini ko da ga prelije. ima ko kakav savjet. hvala
JogFromYamaha:
Operi fergazer pogotovo ler diznu i atomizator, provjeri plovak da nije probio ili da ti pisak nije ostecen ako i dalje ne radi kako treba promjeni karike jer 7 bara je granicno.
Provjeri dali su masni semerinzi.
Provjeri i prenos pogotovo ako centralni feder i remen imaju preko vise od dvije godine.
robyakarider:
7 bara je malo za serijski cilindar, ako je tocan manometar normalno
bruno1000:
JogFromYamaha thnx pogledam sve to iako sam generalno sredio karb pa mislio da nije dobro kupio i drugi karb isti simptomi, mislim na ovo kompresija kako ste rekli vi i robyakarider manometar je tocan u 0.00001 ;D
KEEWAY:
raskopaj cilindar i provjeri stanje karika, klipa i ležaj na bolcni
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju