Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Peugeot elyseo 50
JogFromYamaha:
onda je vrijeme za generalku
bruno1000:
ajmo dalje :toothy9: prominjeni prsteni,lezaj,sve brtve,nova svicica,filter zraka,nove usisne lamele, karburator ociscen u ultrazvucnoj kadi provjeren promjenjen o ring,novi remen nove rolice,nova opruga stavljena,skuter upalio mirno radi nakon uru sto je radio u leru,isao probati opet isto samo sad mirno i tiho radi nemelje više:headbang: :headbang: ostane bez snage ,fino krene i ako naglo dan gas nece ni da krene,polako do 1/3 gasa ok krene i opet padne snaga ....definitivno mu fali goriva ili nzn sta vise
bruno1000:
ili gubi vakum negdje :dontknow: ostalo mi je jos crijeva stavit nova i onu vakum pumpu mozda promjenit,iako kad napravim vakum gorivo ide
bruno1000:
i ako ko zna kakav i koji kljuc mi treba za originalan karb za malo diznu smjese naštelat. hvala
dr.mrgood:
--- Citat: bruno1000 - 27 Ožujak, 2024, 19:31:57 ---i ako ko zna kakav i koji kljuc mi treba za originalan karb za malo diznu smjese naštelat. hvala
--- Kraj citata ---
Nema tu ključa nego trebaš izvaditi taj šaraf i zarezati ga pilom da možeš koristiti ravni šrafciger za štelanje smjese.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju