Ostalo > Razne offtopic teme :)
Zimski BLOOOOOOOOOG
Poggiali:
a skuteri nisu vise u modi na onaj nacin kao ranije, danas su to vece kubikaze koje vozi starija ekipa koji mozda i nemaju vremena na forumima...
mladji su u drugom svijetu i forumi su previse oldschool za njih.. filipinci sibaju sa onim strujicima i jos uce jezik :icon_biggrin:
umiranje 50cc 2t je takodjer donijelo svoje, klinci vise ni nemaju kaj uzet osim onih jadnih romobila...
da bar rijese 125cc na B, pa ovi sa 18 mogu lakse uzeti nesto za jurcanje gradom..
balki:
Generacije koje su šerafile cvaje pedesetke sad imaju dijete-dva, obitelj i full time posao pa se prioriteti preslože maalko;-)
Desio se usput i prirodni prijelaz na maxi skutere i motore. Šerafi se i dalje noću kada se sve ostalo odradi... jbatga :headbang:
zvonkec92:
Skuter scena je vec sad zaqurac a u narednih par godina ce izumrijet do kraja, danasnji klinci nemaju interesa prema mehanici niti icem slicnom, samo da se sminkat i radit pederske frizure a sa 20 godina zarulju u kuci neznaju zamjenit, takva dva gledam svaki dan 3 kuce dalje od sebe, zalosno skroz..
SRAD:
--- Citat: zvonkec92 - 17 Listopad, 2024, 19:34:48 ---Skuter scena je vec sad zaqurac a u narednih par godina ce izumrijet do kraja, danasnji klinci nemaju interesa prema mehanici niti icem slicnom, samo da se sminkat i radit pederske frizure a sa 20 godina zarulju u kuci neznaju zamjenit, takva dva gledam svaki dan 3 kuce dalje od sebe, zalosno skroz..
--- Kraj citata ---
Tehnologija je dvosjekli mac, digitalno nije loše ali treba imatu balans i cesto raditi internet detox...rad sa rukama bez obzira što se radi je ispunjavajuc a i uštedi novaca oko kucnih poslova ili vozila🙂
Poggiali:
Da, ali ti si prije mogao sa 14 i pol polagat AM za 50 cc, uzet 50cc 2t koji je letio, prema ovom sad krsu od 50 4t koji je pre skup prakticki neisplativ + za jedan tuning ti treba vreca para, alternativa ti je baterija i tu nebus nista o mehanici naucio.. i na kraju odavno je vec kak su uveli mjerenje brzine na tehnickom, sto je mnoge odbilo, ja sam tada cim je to uvedeno odmah prodao 70cc jer se nisam htio klati sa blokadama.. Ne sjecam se jel bio kakav izbor el blokada u to vrijeme, ja sam morao stavljati na gas blokadu i prsten na vario :S
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju