Ostalo > Razne offtopic teme :)
Zimski BLOOOOOOOOOG
avr freak:
Generacije su krive ne mi. Ja sam dolazio na forum pročitati i nešto naučiti, nešto isprobati/ napisati. Šparao sam i nisam jeo gablec u srednjoj da imam za neki dio i bengu. Radio sam ljetne sezone da opet zaradim i imam (btw. jako lijepi osjećaj kad stvoriš nešto svoje ako koji mladi čita).
Dns svi imaju el. romobile i mobitele a to je veliki problem. APN je bila platforma na kojoj si naučio bitne stavke mehanike i od 20 dječaka u naselju 18 nas je vozilo, a ne danas Mechanic simulator 2023 i Fortnite (ili kako se već piše). Jako tužno i žalosno makar čast izuzecima kojih je JAKO JAKO malo. Pitam se samo kako će to sve izgledati evo za 15 godina, da ne govorim o ljudima koji nešto svojim rukama znaju napraviti.
Živjeli i podrška dečkima koji nešto slikaju i stave, svaki dan otvorim i pogledam. :zivili:
P.S. čistite plastike iznutra, odmah ste lakši i brži :icon_thumright:
JogFromYamaha:
generalno su klinci slika i prilika roditelja, ja ih zovem tablet generacija, evo ti pa se igraj nemoj zamarati mamu i tatu.
Nista neznaju nista ih ni ne zanima jer su odhranjeni a ne odgojeni.
Ja razumijem da nema svatko iste interese ali jedno su interesi drugo je dok si zatupljeni i samo te zanima mobitel i reelsi di gledas kako netko "bez rada" postaje bogat, sta je laz.
Neznaju se ni zabaviti ni provesti niti su samostalni, mama i tata ih navazaju okolo ko da imaju dvije godine.
Jako jako interesantno postaje dok snowflake generacija dode i bude prisiljena raditi.
mic:
Jog je u pravu :icon_thumright:
Isto tako ima dosta ekipe koja radi jako zanimljive stvari sa skuterima/mopedima samo što nisu na forumu.
Kada bi se svi oni samo iz ZD županije uključili u forum, forum bio gorio...Zamislite još da se priključe svi ostali skriveni tuneri iz garažica diljem HR...
JogFromYamaha:
Najveci fenomen mi je da jako veliki dio ljudi kompletno odlai sa drustvenih mreza i generalno interneta jer ljude preplavljuje glupostima.
Nije moguce biti produktivan a da cijeli dan tipkas po mobitelu.
I tocno tako ih imas kao sto ti velis ljudi koji uopce ne mare za ikakve forume grupe itd.
Bit ce interesantno.
SRAD:
--- Citat: JogFromYamaha - 25 Travanj, 2024, 20:09:01 ---Najveci fenomen mi je da jako veliki dio ljudi kompletno odlai sa drustvenih mreza i generalno interneta jer ljude preplavljuje glupostima.
Nije moguce biti produktivan a da cijeli dan tipkas po mobitelu.
I tocno tako ih imas kao sto ti velis ljudi koji uopce ne mare za ikakve forume grupe itd.
Bit ce interesantno.
--- Kraj citata ---
Nisam bio ovdje desetak godina od kada sam prestao sa utrkama skutera, sjecam te se od tada i svaka cast na konstantnosti👍
Danas sam svratio oko nekih okolnosti i malo se raspisao da se prisjetim old-skul gradiva a možda nekome i pomogne koji savjet.
Inace scena skutera se drasticno izmjenila i fokus je više na vece skutere, ali uvijek ce biti skutera do 200cc i snalaženja bez odlaska u servis😁
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju