Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Piaggio Nrg mc3 neće pali nakon stajanja(nastavak teme)novi problem

<< < (2/2)

JogFromYamaha:
Stvar je ekstremno jednostavna.
1-2) Vrati prenos na serijski setup sa serijskim djelovima jer prenos tako ne radi niti ce raditi, na 100 kila stavis 6g rolice serijsku novu centralu i originalan remen i motor leti
3) dok je hladan motor ne radi kako treba jer lerzrak nije nastelan kako treba citaj na serijskij masini 1 1/2 do 2 1/4 kruga tu negdje ces ga nastelat da optimalno radi na leru i da pusta gaslijepo dolje. Lerzrak se stela nakon sta je motor vruc 15 minuta voznje.
4) to sa kazaljkom moze biti sve od krive svjecice krive lulice pa do kontakata na samom satu

dady385:

--- Citat: JogFromYamaha - 08 Siječanj, 2024, 16:39:37 ---Stvar je ekstremno jednostavna.
1-2) Vrati prenos na serijski setup sa serijskim djelovima jer prenos tako ne radi niti ce raditi, na 100 kila stavis 6g rolice serijsku novu centralu i originalan remen i motor leti
3) dok je hladan motor ne radi kako treba jer lerzrak nije nastelan kako treba citaj na serijskij masini 1 1/2 do 2 1/4 kruga tu negdje ces ga nastelat da optimalno radi na leru i da pusta gaslijepo dolje. Lerzrak se stela nakon sta je motor vruc 15 minuta voznje.
4) to sa kazaljkom moze biti sve od krive svjecice krive lulice pa do kontakata na samom satu

--- Kraj citata ---
hvala na odg,probat cu s novim rolicama,remen je 811x18.5 kupljen pod orginal u piaggio dućanu kao i centralna i do sad su prešli oko 500 km.svjećica je br9es i denso w27esr i s obadvije se to događa pa sam počeo sumljati na sam sat i instalaciju trazio sam po shemi pa mi je ostalo još jedino provjeriti zeleni kabel koji ide iz namotaja u bobinu iz bobine do kontakt brave i instrument table

stipe:
Sto je bio problem, ovo sa paljenjem?

dady385:

--- Citat: stipe - 09 Siječanj, 2024, 17:16:35 ---Sto je bio problem, ovo sa paljenjem?jedan semering iako je bio nov.vukao je falš pa sam to zamjenio i sve nanovo predihtao

--- Kraj citata ---

JogFromYamaha:
izmjeri kompresiju sa instrumentom

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju