Tehnički kutak > Injection

aprilia sr 50 dtech se gasi tokom vožnje ?

(1/4) > >>

4ndrej:
Motor  super  fonkcionirao do  juče .
Jučer ga  upalim  i  nakon  kojih prđenih  300m  se samo  zagasi  , i to  u  vožnji  s  kojih  50km/h .
Zagasi se  koda sam  ključ  okrenuo. Probam ga  upaliti  i  neče  upaliti . Sačekam  kojih  30 sek. i  probam  ga  upaliti  i  upali.Gas  i  ide  sasvim  normalno  ali nakon 100m se  opet  zagasi. i  tako  jos  tri  puta dok  sam se  dovukao  do  kuću.
Danas sam  probao  opet  ,  upali  bez  problema  u  leru radi  lijepo , ali  kada  krenem  u vožnju  nakon  200m. se  zagasi.
 upalim ga  i  nakon  kojih 100m  je ( prvi  put da  je  tako) počeo gubiti  gas  i  onda se  zagasio.
Dal  može  biti  neki  glupi  kvar  ili da  tražim  majstora ,  koji se  hoče   zafrkavati s  time . koliko sam vidio  nitko  neče   s  tim se  zafrkavati

Lenko:
TPS?

4ndrej:
Ne  kužim se nešto  u  motor . Pod tps  misliš koje  greške  izbacuje .
Izbacio  je  8,6,7,20 ,  i to  vrti  u  krug . nije  da  lampica  ostane  svijetliti  nakon   te  četri  greške.
riknuo tps ili ?

JogFromYamaha:
obrisi greske i ponovno klibriraj tps i probaj dali se opet gasi ili je proradio

4ndrej:

--- Citat: JogFromYamaha - 14 Rujan, 2023, 09:28:31 ---obrisi greske i ponovno klibriraj tps i probaj dali se opet gasi ili je proradio

--- Kraj citata ---

Obrisati  greške  znam ,ali kako  kalibrirati tps ?
Može  koji  link  s  objašnjenjem  kako se  to radi .

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju