Tehnički kutak > Tuning skutera

Tezina serijskih rolica za piaggio masine 50ccm

<< < (6/7) > >>

SlowRider:

--- Citat: charnel - 04 Studeni, 2008, 20:04:26 ---
--- Citat: SlowRider - 04 Studeni, 2008, 19:51:48 ---
--- Citat: efz - 04 Studeni, 2008, 19:45:19 ---
--- Citat: SlowRider - 04 Studeni, 2008, 17:52:33 ---Te serijske crne boje imaju 7.5gr, trebao sam se prije kupnje raspitati jer ih sada imam kao gov*na i po xxx put sam bacio 60kn u vjetar  :angry9:

--- Kraj citata ---
Pa jel nisu 6,4gr. one crne, ja sam ih mjerio kod zlatara :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

A neznam vise ni ja, ne interesira me... skut ima oko 200rpm vise sa 7.2malossi rolicama nego sa tim serijskim  :dontknow:  I te rolice su kineske... ma sve vise mi se ne svidjaju novi piaggio/gilera proizvodi.

--- Kraj citata ---
da u zadnje vrijeme vecina rezervnih dijelova im je kineska  :confused5:

--- Kraj citata ---

Ali ima jedna bitna razlika sto neki ne razumiju bas. Nije isto kada se nesto proizvodi u kini, i kada je nesto kinesko (mislim na onaj fus gdje se upotrebljavaju sto jeftiniji materijali).

charnel:

--- Citat: SlowRider - 04 Studeni, 2008, 20:10:29 ---
--- Citat: charnel - 04 Studeni, 2008, 20:04:26 ---
--- Citat: SlowRider - 04 Studeni, 2008, 19:51:48 ---
--- Citat: efz - 04 Studeni, 2008, 19:45:19 ---
--- Citat: SlowRider - 04 Studeni, 2008, 17:52:33 ---Te serijske crne boje imaju 7.5gr, trebao sam se prije kupnje raspitati jer ih sada imam kao gov*na i po xxx put sam bacio 60kn u vjetar  :angry9:

--- Kraj citata ---
Pa jel nisu 6,4gr. one crne, ja sam ih mjerio kod zlatara :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

A neznam vise ni ja, ne interesira me... skut ima oko 200rpm vise sa 7.2malossi rolicama nego sa tim serijskim  :dontknow:  I te rolice su kineske... ma sve vise mi se ne svidjaju novi piaggio/gilera proizvodi.

--- Kraj citata ---
da u zadnje vrijeme vecina rezervnih dijelova im je kineska  :confused5:

--- Kraj citata ---

Ali ima jedna bitna razlika sto neki ne razumiju bas. Nije isto kada se nesto proizvodi u kini, i kada je nesto kinesko (mislim na onaj fus gdje se upotrebljavaju sto jeftiniji materijali).

--- Kraj citata ---
evo primjer odes kupit lezajeve , dobijes neke kineske koji su smece i jako brzo prosuskaju, npr sitne plastike , npr novi poklopac magneta naprema mom poklopcu iz 98 je teski fus. bas se vidi ogromna razlika. i prije su lezajevi bili skf i svi semerinzi corteco.

SlowRider:
OK, rijesio sam rolice i to mi vise nije u interesu.

A da ne otvaram novu temu, interesira me princip kratkog gasa na skuteru. Ne kuzim na koji nacin ubrzava podizanje klipica iako je hod dosta kraci od serijskog. :icon_scratch:

Go-Go RUNNER:
Isprika na podizanju teme, ali kad sam naišao na ovu zašto otvarati novu?

Zanima me šta se na kraju ispostavilo koje su serijske rolice na runneru 2006, 7,5?

Go-Go RUNNER:
hitno je  :( i usput ako netko zna dimenzije

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju