Tehnički kutak > Tuning skutera
Tezina serijskih rolica za piaggio masine 50ccm
SlowRider:
Koliko sam upoznat, postoje narandzaste i crne orginalne rolice za piaggio lc masine (runner, nrg...). Zna li netko kolika je tocna gramaza narandzastih, a kolika crnih rolica jer ne znaju u trgovini. Iako po onoj listi treba biti vise razlicitih gramaza, u trgovini imaju samo 2 tezine.
Ja sam zakljucio da crne rolice idu na starije piaggio masine (weber 12 frgic), a narandzaste na Hi-per Pro masine i purejet.
Mislim da su narandzaste 7.2gr :icon_scratch:
dino_sk:
ja sam imao crne i 7,5g su bile
NeoDJW:
--- Citat: SlowRider - 03 Studeni, 2008, 18:26:15 ---Koliko sam upoznat, postoje narandzaste i crne orginalne rolice za piaggio lc masine (runner, nrg...). Zna li netko kolika je tocna gramaza narandzastih, a kolika crnih rolica jer ne znaju u trgovini. Iako po onoj listi treba biti vise razlicitih gramaza, u trgovini imaju samo 2 tezine.
Ja sam zakljucio da crne rolice idu na starije piaggio masine (weber 12 frgic), a narandzaste na Hi-per Pro masine i purejet.
Mislim da su narandzaste 7.2gr :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
E krivo si zakljucio, meni na sr50r su crne rolice ( delorto 17,5 ) i isto mislim da su bile 7,5g ...... logicno jer se dobiju 7,2g s multivarom , kao lakse ovo ono !
SlowRider:
Onda ovo pada u vodu sa bojama rolica...
3alfa3:
tezina ovisi i o spuhu. Ovi novi koji su ful zastopani imaju 7.5g, ali oni sa starim spuhom dosta lakse
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju