Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Beverly 350ie Sport Touring 2012 by Challenbeen
Poggiali:
Cale koji mikrofon koristis dok snimas? jel imas onu dlaku na njemu?
Corector:
Cale, vidio sam upravo Beva u oglasu. Mislim da ti je ovo najkraca tema do sada! :D
Jel planiras uzeti kakvo TET vozilo? Evo meni je opet pocela sezona planinarenja i traje do iduceg ljeta :toothy10:
Sad sam konacno u fazi nabavke kvalitetnog objektiva, prekjucer sam ti gledo u Povljanu sve do zalaska sunca! Cisti visokokvalitetni uzitak u neiskomercijaliziranoj prirodi samo sa PRO ekipu :drkdrk:
challenbeen:
--- Citat: Poggiali - 11 Rujan, 2023, 02:17:07 ---Cale koji mikrofon koristis dok snimas? jel imas onu dlaku na njemu?
--- Kraj citata ---
trenutno imam samo spužvicu preko cijele Osmo Action kamere, nisam nabavljao "dlake" odnosno deadcat za kameru jer se u skoro vrijeme planiram prebaciti sa Osmo Action na Osmo Action 4 ovaj najnoviji koji je izašao! Pa da odmah sve za njega kupim, cijeli bundle. GoPro ne dolazi u obzir što se mene tiče.
--- Citat: Corector - 12 Rujan, 2023, 10:08:18 ---Cale, vidio sam upravo Beva u oglasu. Mislim da ti je ovo najkraca tema do sada! :D
--- Kraj citata ---
hahaha nadam se da će biti i da će netko doć po Beverly još ovaj mjesec :icon_thumright: ali ne mogu vjerovati da su baš ovih dana nekih 15-20 beverly 350 iskočilo na oglasima hahah
--- Citat: Corector - 12 Rujan, 2023, 10:08:18 ---Jel planiras uzeti kakvo TET vozilo? Evo meni je opet pocela sezona planinarenja i traje do iduceg ljeta :toothy10:
Sad sam konacno u fazi nabavke kvalitetnog objektiva, prekjucer sam ti gledo u Povljanu sve do zalaska sunca! Cisti visokokvalitetni uzitak u neiskomercijaliziranoj prirodi samo sa PRO ekipu :drkdrk:
--- Kraj citata ---
Što je TET vozilo? ahaha neka neka, samo planinari, ja ću se pokušati snaći u nečem drugome!
Kazes Pag je zakon ha? hahah ... jedino što ti mogu preporučiti glede fotića je Canon i Fujifilm ... to su 2 top kompanije, onda su sve ostale od Sony, Nikona i ostalih!
Odmah da se nadovežem, jučer me prestrašio Beverly, karao me sa ključem, tj nije ga čitao pa sam mislio da je svašta pocrkavalo... ovako sam barem ispitao ispravnost anlasera, ispravnost akumulatora i svih osigurača te prekidača na volanu, dok mi nije palo napamet da udarim po ključu, pa je misteriozorno skuter za verglao i evo radi normalno, onda sam kontaktirao bivšeg gazdu koji je potvrdio isto da im je to kao mana... hehe u to neću da se mješam!
Poggiali:
daj probaj sa deadcat, ovako vjetar ubija bas :(
challenbeen:
Bacio sam đir koji je po meni toooop i opuštajući. Novalja - Žigljen/Prizna - Karlobag - Starigrad - Posedarje - Kuća i skuter jako jako lijepo drži zavoje iako je zadnja guma starija. Primijetio sam da guma gubi tlak svakih 1000 km, sa 2,7 se spusti na 1,5 bara ... Fotki i nije bilo nego sa trajekta i povratka kući jer kad se uživim u vožnju, drugo me i ne zanima osim uživanja.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju