Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Beverly 350ie Sport Touring 2012 by Challenbeen
challenbeen:
--- Citat: Zmajur - 06 Rujan, 2023, 20:17:03 ---Kakav je to osjecaj kad ne moras sarafat po njemu.... :laughing1:
--- Kraj citata ---
Ti si ćorav ili hahaha
Zmajur:
--- Citat: challenbeen - 07 Rujan, 2023, 08:54:24 ---
--- Citat: Zmajur - 06 Rujan, 2023, 20:17:03 ---Kakav je to osjecaj kad ne moras sarafat po njemu.... :laughing1:
--- Kraj citata ---
To je odrzavanje, :laughing6:
Ti si ćorav ili hahaha
--- Kraj citata ---
challenbeen:
Danas sam konačno prekontrolirao prijenos, sve uredno, i čudno je vidit Piaggio bez ublaživača udaraca. Danas sam isao malo u đir sa skuterićem, na mrtvoj rezervi natankao sam do vrha 9,85 litara što mi je prečudno jer svuda pise 13 litara zapremnina, ili sam ja to krivo vidio negdje?
Trenutna potrošnja je cca 5 litara 9,85 : 195 km × 100 = 5,05 litara na 100 km ovo je potrošnja gdje ga nisam štedio ... moram reci da sam zadovoljan pogotovo napram SR koji je trosio rezervar na 100 km
Poggiali:
kak ti se cini obrada u odnosu na stariji piaggio?
challenbeen:
--- Citat: Poggiali - 08 Rujan, 2023, 02:35:06 ---kak ti se cini obrada u odnosu na stariji piaggio?
--- Kraj citata ---
iskreno nisam išao za time, ali za sad mislim da je sve jednako. Plastike su sigurno krhkije. Ima neke stvari koje su čudnije, ali jbg, to sa ASR me ubije svaki puta, ako ga ne isključim, preko rupe mi poblesavi skuter hahah ... jedino ako na to misliš
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju