I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ma radit ce mu i sti sto si ti imao dobro, ali sa ovim sta sam mu ja rekao ici ce bolje na startu sigurno, ja sam imao karb 21 i serisku prirubnicu i serisko kuciste za lamelice i diznu 110 i bilo je dobro a onda kad sam stavio kuciste polini bez pregrada i prirubnicu od 180 je bio bolji start i kasnije sam stavio mikuni 24 i diznu 190 i bilo je jos bolje...
ja sam isto prao runnera 180 ali sam ja imao malo jaci setup. da, trosio je 10 litara. hehe
evo ti jedna informacija da sam prao nekoliko sp180 za dorucak.
Citat: 2TDottore - 04 Studeni, 2008, 15:15:20evo ti jedna informacija da sam prao nekoliko sp180 za dorucak. Sjećam se da si prao onog perkušićevog Al sa spužvom ...dok je on doručkoval
Citat: dhorvat2 - 04 Studeni, 2008, 15:41:19Citat: 2TDottore - 04 Studeni, 2008, 15:15:20evo ti jedna informacija da sam prao nekoliko sp180 za dorucak. Sjećam se da si prao onog perkušićevog Al sa spužvom ...dok je on doručkoval zato sam ja uzeo sp-a i na miru sam. ipak me je previse para kostalo da bi se jos zajebavao s njim. ulozio sam sve ukupno oko 20 tkn.ne valja ipak pretjerivat tolko.Ipak smo mi ozbiljni ljudi.
kolko me izadu te ploce od polinija za usis, a kolko dizna 110..? ako netko zna gdje toga ima u zg neka mi kaze ili ako netko ima da posalje, placam postarinu!
pa neznam, tu smo da raspravimo. kak da znam dal mi je karb w16 il w7 kak li je onaj tip napiso..?
e dottore ......kak to da ti je stalker išel 120......to je 100% nekaj lisac čeprkal,zato motor leti.....heheh