Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner SC 125 -> 250 swap (i.e na karb)
leongrubisic2006:
--- Citat: v3kac - 29 Kolovoz, 2023, 20:42:50 ---kakva bedastoća, jednostavnije i logičnije je bilo presložiti instalaciju i imati ie motor nego karburator verziju sa upitnim ishodom.
--- Kraj citata ---
Ne znam kojom logikom je jednostavnije spajat instalacije, senzore, pumpe, satove itd, nego prebacit nekoliko mehanickih dijelova i pali.
--- Citat: mic - 29 Kolovoz, 2023, 23:05:17 ---Nevjerojatno je kako uvijek uletiš u nečiju temu sa nekim negativnim komentarom ili nekim pametovanjem, a do sada nisam baš vidio nekih tvojih zanimljivih kemija, projekata ni predstavljenih skutera na forumu :dontknow:
Čovjek odličan projekt radi te izdvaja vrijeme kako bi napisao i slikao da podijeli sa svima nama koji uživamo gledajući ovakve stvari, treba to podržati.
--- Kraj citata ---
Thanks ;D
--- Citat: Poggiali - 30 Kolovoz, 2023, 00:46:15 ---znam da se uglavnom stavljalo da se grije, radi efikasnosti, nek me netko ispravi ako grijesim... Uglavnom polako, budes ti to sve slozio :headbang:
--- Kraj citata ---
Spojit cemo, pa ce bit efikasnije ;D
Ima vrimena do iduce sezone :icon_thumright:
dario007:
Ne pišem, ali podržavam i pratim projekt, samo naprijed i samo jako ;)
Nije baš svakidašnji projekt pa je svakako od koristi nekome tko ce takvo nešto raditi u budućnosti.
Svakako dopiši i koji je točno setup karba kad dodeš do tog dijela i poštelaš.
leongrubisic2006:
--- Citat: dario007 - 30 Kolovoz, 2023, 22:14:22 ---Ne pišem, ali podržavam i pratim projekt, samo naprijed i samo jako ;)
Nije baš svakidašnji projekt pa je svakako od koristi nekome tko ce takvo nešto raditi u budućnosti.
Svakako dopiši i koji je točno setup karba kad dodeš do tog dijela i poštelaš.
--- Kraj citata ---
Hvala ti na podrsci :)
Naravno, cilj mi je i bio da nekom pomognem ako bude radio isti swap, jer san mora tjednima kopat da nadjem neke info, a neke stvari san mora sam testirat, pa ako nekom pomogne, super :happy3:
Tihich:
Samo naprijed , ne postoji projekt bez veze, ako ti vidiš neki gušt, udaraj, pratim.
v3kac:
--- Citat: mic - 29 Kolovoz, 2023, 23:05:17 ---Nevjerojatno je kako uvijek uletiš u nečiju temu sa nekim negativnim komentarom ili nekim pametovanjem, a do sada nisam baš vidio nekih tvojih zanimljivih kemija, projekata ni predstavljenih skutera na forumu :dontknow:
Čovjek odličan projekt radi te izdvaja vrijeme kako bi napisao i slikao da podijeli sa svima nama koji uživamo gledajući ovakve stvari, treba to podržati.
--- Kraj citata ---
Istine uvijek najviše bole i svrbe. :icon_biggrin:
za sve ostalo si skroz na skroz u pravu, tak je .
I dalje bolje bi bilo da je i.e. bolje sagorjevanje manja potrošnja, uglađeniji motor, to su činjenice. pa kome drago kome krivo.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju