Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Nexus 250 IE 2006 - problem - ne prima pun gas
mic:
Pozdrav ekipa,
Potrebna mi je pomoć oko Nexusa 250 IE 2006.
Kum se žalio da mu skuter slabo ide zadnjih par dana, štuca, ne ide preko 50 itd.
Gledajući malo po skuteru primjetim da je prirubnica koja spaja klapnu gasa i glavu puknuta te je zamijenjena OEM Piaggio dijelom.
Klapna gasa je bila užasno prljava te je očišćena.
Filter zraka je uredan, ulje također i svijećica je nova.
Skuter ima preko 50tkm.
Nakon izmjene navedenih dijelova i dalje štuca, trokira.
Nalijem cca par litara goriva, očistim klapnu i prestane trokirati ali pun gas ne prima nikako.
Na snimci se vidi da mali gas prima i tu vrti do 5000rpma ili nešto sitno preko 5000rpm.
Na odvrtanje punog gasa se osjeti da mu padne snaga, a i okretaji i ne ubrzava.
Nisam primjetio da smrdi gorivo iz auspuha, skuter ne dimi, vode ima, temperaturu drži.
Odakle krenuti? Što pregledati?
Može li biti do konektora nekih? Ventila? Lambde?
Prilažem video u prilogu i neke slike dijelova.
Poggiali:
jesi gledao injektor jel radi maglicu fino? izvuci ga i kurblaj malo pa prati, pazi da ne zapalis nesto...
bilo bi idealno na dijagnostiku spojit...
Mozes provjerit jos pumpu goriva i regulator pritiska.. zaboravio sam vec.. mislim da na dovod goriva na injektor mozes spojit manometar i vidit na kolko druka... trebalo bi do 3 bara kad das kontakt...
jesi probao na nogari (ili na cesti ako mozes) drzat neki konstantan gas tipa minutu i vidit jel pali check engine?
mic:
Injektor provjerim sutra.
U slučaju da ne baca maglicu što mi je činiti? Pranje i ispiranje ili nov injektor?
Ovo za pumpu i regulator je isto dobar podatak, baš ću bacit oko da vidim jel mogu spojit nešto.
Check engine ne pali nikako.
Jedna zanimljivost - Kad sam tek oprao klapnu gasa štucao je ko lud, nevozljiv je bio, a tad je imao dvije crtice goriva. Nalio sam goriva i sada je na pola rezervara te se skuter skroz normalno može voziti na manjim otklonima gasa.
Poggiali:
injektor ako ne baca maglicu, postoje aditivi, liqi molly, ali ako ne pomaze, trebas novi... opcenito izdrze jako puno... samo oem dolazi u obzir, jer alibaba znaju pustat vec odma...
da nije nekog smeca u tanku, ono sito kak izgleda?
zeznuto je kaj na njemu ecu prati sve zivo, i ak nes nije kak treba radi glavobolju... znaci sve mora bit cisto podihtano, cak i auspuh da ne pusta na spojevima... airbox se voli skrutiti, tj ide jedna tanka gumica koju sam znao vidjati da ima za kupiti i ona se stisne i ne dihta vise bas...
Voli puknut odusak povrata uljanih para i to moze radit zajeb, al opet ne vjerujem da bi ga limitirao na 50kmh... Neke verzije su imale cjeli ventil za odusak povrata uljanih para koji je znao bas pravit problem, dok npr moj ima samo crijevo od glave do airboxa...
Ventile mozes pogledati, ali isto ne vjerujem da bi bas tako radio... ako diras ventile uzmi odma one oring gumice za srafe poklopca glave i veliku dihtungu za poklopac glave, jer je to ko kamen guma vec ak nije nikad mjenjano... da nebi slinilo....
jel drugacije radi bez cepa rezervara goriva?
kad si skidao usisno tjelo, da slucajno kada sica ne lupa u nesto ispod? Nekim modelima kad bi otisli straznji amortizeri , kada sica je cak znala slomit injektor...
Jel puca iz auspuha tipa kad se spustas nizbrdo bez gasa?
edit... bilo je serija 250 ili cak i 300, ali ne mogu se sjetit jel to beverly ili opcenito quasar... problem je bila pumpa goriva koja je imala lose tolerancije i kad se ugrijala je cvikala pa ili nije palio ili je jako lose radio... to je bilo mjenjano bez naplate... ak netko zna nek pise... stvarno sam zaboravio...
mic:
Taman sam isprobao injektor, čini mi se da ovo što je na snimci baš i nije maglica?
Tank nisam gledao, nisam ni znao da ima neko sito. Namjeravao sam ispustiti svo gorivo i pogledati kako izgleda to sve oko tanka, pumpe i slično.
Auspuh mu je dobar, ne pušta koliko vidim i čujem.
Airbox je također ovako dobar, nije nov ali ne vidim neki očiti problem, sve je na svom mjestu što se toga tiče.
Ovo za povrat uljnih para mi je zanimljivo jer je cijela glava zajedno sa cilindrom masna ali navodno je takav taj skuter otkad je kupljen.
Bez čepa ga nisam probao voziti ali mogu reći da nizbrdo ne puca iz auspuha koliko sam do sada primjetio.
Injektor i žice su čitavi, a vlasnik skutera kaže da je u Piaggio servisu prije nekoliko godina promjenjena ta problematična pumpa goriva.
Evo video rada injektora - skuter je na kolima bio, iskopčana lulica svjećice, sve ostalo normalno. Kako vam se ovo čini?
https://www.youtube.com/shorts/wMxcfFM0sNs
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju