Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Grossglockner
LukaSokol:
Evo danas se vratili sa puta, vrijeme je bilo idealno, velika vjerovatnost da smo pogodili bas zadnji suncani vikend u ovoj godini sto se tice Gross-a
Krenuli u petak prema Dobriachu, gdje smo prenocili (pokisli cca 30km prije Dobriacha), a sve dalje bilo vrijeme idealno...
Subotu krenuli na gross, obišli i nakon toga se zaputili prema Italiji do mjesta San Daniele del Friuli gdje smo također prespavali
I danas se vratili sa skromnih 1009 km pod guzicom..
Pozdrav ekipi iz Zg, ako su na forumu, koji su se sa Grossa uputili na GP :hello:
LukaSokol:
Naisao sam na jedan problem u Italiji, sto se tice samoposluzne benziske..
Naime prije tocenja naravno prvo treba prislonit karticu, unesti pin i odabrat pumpu na kojoj tocim...
Evo danas vidim da mi je skinuto 100e (natocio za cca 10)
Da li je tih 100e kao neka rezervacija pa dok proknjize, vracaju ostatak ili se mogu zaboravit za 100e
Jer naravno sve pise na talijanski, a nema za odabrati engleski
JogFromYamaha:
Normalno ti je to, ja sam cesto kod talijana tocio tako i bukira ti 100e i za par dana ti vrati razliku.
Kod mene je trebalo 3-4 dana i vracali su ostatak.
LukaSokol:
A super onda, budemo vidjeli da li i kod mene bude taj slucaj
Hvala ;D
Corector:
Pitaj Baticu pro, kojem se rugaju tapkari u mjestu odbrojavajuci svoj sirotinjski zivot. Ovo za rezervaciju ti je normalna stvar, prvo ti uzmu 103.29 eura, ali ce ti sigurno vratiti nemas brige. Mene su sjebali sto sam odlucio u jednom navratu platiti gotovinom, pa pumpa nije htjela raditi. I isprinta mi racun na kojem pise povrat love da mogu istvariti. Ali gdje kad je radno vrijeme uglavnom u banani. Sreca pa sam trazio pomoc od random covjeka, lik je pekar i svako malo tu dolazi pa mi je dao 20 eura, a ja njemu cek. Velika kvaliteta voznji je kad upoznajes ljude okolo. I trebao bi imati engleski, donji lijevi kut ekrana.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju