Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Grossglockner
LukaSokol:
Pozdrav
U planu je 18.8 krenuti prema Grossglockneru, po ruti koja je na slici, pokret iz Križevaca prema Mariboru, a nazad kroz Villach, posjet Bledu i doma..
Plan ture je 3 dana, pa me zanima neke osnove od osobe koja je prosla takvu/slicnu turu prema gore itd..
Kamere, cestarina za gross, cijene okolnih hotela/motela/soba bilošta itd
JogFromYamaha:
Ja sam par puta vozio taj dio, uglavnom da ti velim uzmi si u Austriji smjestaj ima dosta jeftinih hostela kod Salzburga i po Murau.
Preporucam da tamo prespavas jer dio sa brijegom je fakat nes za cijeli dan provesti, za cestarine ti treba oko 50e nije nista strasno ali moras ponjeti obavezno toplu odjecu jer cim ides vise i u ljetu zna gore biti snjega i temperature mogu unutar pol sata pasti i za 25C i donjeti vlagu ili isu koja se ledi.
Nema teranja ni sportske voznje jer zna biti jako jako puno policije u civilu i sa kamerama gore.
Moja preporuka je da gore ne jedes nista i ne stajes jer sta si vise u brezuljcima to su cijene perverznije.
Ako si u tom djelu preporucam ti cestu Davos Destalvio u Svicarskoj i generalno sve oko Soledorna.
Corector:
Pisi propalo ako ces planirat Gross. Odes na Petrovu goru i ti si ispunjen u iberu, to je uspjeh postici, sve ostalo je pohlepa.
Tamo se ide cim nagovijeste lijepo vrijeme. Dosta si kasno odmaknuo s datumom, nas par planira 5.og ili 12.og, a moguce i tada kad si zacrtao. Do sada sve neko kurcevo vrijeme, a i kmetske obaveze tipa svadbe i slicne picke materine koje narusavaju kvalitetu zivota.
Corector:
Sad kad odfaka ova ciklona i teski jesensko/zimski uvjeti, velike su sanse za priliku godine! :toothy10:
Nekako navijam tamo oko Gospe, Gross + Stelvio spojit. Znaci vratiti se bez rubova guma i bez plocica s ljubicastim diskovima. :headbang:
Corector:
:drkdrk: :drkdrk: :drkdrk: :drkdrk: :drkdrk: :drkdrk: :drkdrk: :drkdrk: :drkdrk: :drkdrk: :drkdrk: :drkdrk: :drkdrk: :drkdrk: :drkdrk: :drkdrk: :drkdrk: :drkdrk: :drkdrk: :drkdrk: :drkdrk: :drkdrk: :drkdrk: :drkdrk: :drkdrk:
Kvaliteta PRO, ukratko.
Ovo je jebena fantazija, ne znam kako rade droge, ali znam da sam uzivao jos vise!
Ovo je ultimatum za posjetiti, ceste kakve se ne mogu naci na balkanu, kvaliteta asfalta nevidjena kod nas. Kasnije cu obrazloziti za sto je koji pass, prosao sam ih 5 komada.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju